truly madly gorgeous

image324

cravings

I just can't get enough, I just cannot get enough

Gym-bytet är fixat, och jag fick tydligen veta att man måste ha en "genomgång" med en tränare en gång innan man gymmar. which I hate. jag är mkt medveten om hur jag skall göra. får väl genomlida det.. eller ringa och avboka och sedan glömma boka ny tid? it's just so boring to deal with things.

Tog mig en runda på Hansa och pga av my new shopoholicism så köpte jag ett till par skor. självklart. en fruktansvärt vanlig BH, en ring samt busiga servetter.

image320image321
image322image323

snart work!

Later!

TGIF

Finally Friday!
Återinförde Maddys design från min gamla blogg. its just gorgeous.
träningsverk till absoluta maximum idag, de där 20 armhävningarna satte sina spår. jag hatar armhävningar. innom kort skall jag skriva in mig på de andra gymmet och börja träna typ immediately! det som skall tränas är kickboxning, body lift, spinning, dansaerobics, pilates och gym. mest spänd på pilates, sjukt taggad!

ikväll är det jobb, och som alla andra fredads-jobbekvällar så är det onyttighets-tema. Ikväll har tjejerna planerat storslaget och skall ha me sig chips och dipp, ja hejsan! jag ångrar bittert att jag var med på planen, jag som är så fruktansvärt duktig med min kost at the moment. tur att Fredagarna vi jobbar bara är varannan...

Festa? Näj. imorgon skall jag upp snortidigt och försöka skriva in mig på ett pass, sen gymma. Det här med party kommer hamna grovt mkt i skymundan då det är kombipass varje Lördag (30 min spinning + 50 min body lift) och pilates varje söndag. pilates:en skall jag absolut inte missa en enda gång!

Nu ligger lillen och slumrar sött i mitt knä, jag sitter i jordens obekvämaste ställning för att han ska kunna ligga där och nussa. sötnöt.

ÅH på Söndag skall jag och Madde käka på Bangkok och sedan se Jumper på bio! Looking forward to our date honey ;)

Blir nog garanterat bilder ikväll, är nog ingen i historien som tagit med sig chips och dipp till jobbet förr... värt en dokumentation!

image317image319

vi hörs, Later!


hola española

HÄJSAN! hemma-träning idag till "karma karma karma karma karma chameleon". skall till gymmet och säga upp min autogiro strax. känner mig fit nu och behöver det ej längre. fel. jag skall byta gym till ett närmare. cykla genom hela stan blir too much of a project. närmare gym = mer träning. jaadå people. logiken når inga limits today.
jag har fortfarande ett omänskligt shopping begär, inte riktigt likt mig och vara såhär hysterisk, men det skall nog dämpas snart.. tills dess kan jag lika gärna shoppa, right?

Later!


VAAARNING!!!

VARNING!!! Se inte den vita massajen (film versionen av boken)!!!!!!!!!!!!!! kassare film får man gräva i kobajs efter! JÄVLA VA KASST!


satisfaction

major cravings! gått loss på shopping idag

3 par skor, likey likey

åsså vovve-skojjigår när jag läste ut "den vita masajen" så funderade jag på att det hade varit sjukt kul att se den på film. Och sedär, jag hittade den på filmrea!! HÄJSAN. Amerikanska ELLE och chashewnötter skall avnjutas idaag!köpte saltvatten-spray igår medamäh hej

nyss hemkommen från work och trött som en m-f'cker. skall snickra ihop toasts med keso, cheese, pesto och tomat. keson är inget nyttighets försök för, lets face it, det är ju fortfarande toasts vi gör. gott.

igår var en bra dag. idag var en kass dag. men sånna skall också finnas. hurtigt det lät.. lät mer blogg-vänligt än "idag ville jag bara lägga mig ner och gråta och dö och aldrig mera vakna upp i detta hemska universum".

MAT.

Hejj!

take me out to the bush

Igår hade grannen sex. man hör det. jeeetekul. radioporr?? jag kom då i underfund med att jag aldrig mer skall störas av hans musik. det finns värre saker att höra. jadå.
Jag läste även ut 'Den vita massajen' ganska nyss. kan meddela att den var bra mycket intressantare mot slutet då folk skulle bli dödsjuka, föda barn och bråka skitmycket. jag kan garantera att jag aldrig någonsin kommer bli kär i en inföding och flytta in i en manyatta i bushen. däremot hade jag utan problem kunna åka iväg på uppdrag och projekt i länder med problem och hjälpt till. min största plan är att jobba med flyktingar i flyktingläger och liknande i drabbade områden. För att reducera missförstånd så skulle jag hellre dö än att flytta ut i bushen med nån massajkrigare jag tror mig blivit kär i, endast pga kulturkrockar. tycker fortfarande Corinne Hoffman gjorde ett dumt val som gav sig in i allt hon gjorde. men hey, vem är rationell när man är ohjälpligt kär? så ni kanske rentav hittar mig i en sånhär en vacker dag:

image304


den vita massajen..eeh

imorgon är det julafton. jag blir typ tiotusen miljoner rikare. imorgon kommer jag uppnå nirvana. absolut. nån som vill med på en kariibien-kryssning? jag bjuder.

Håller på och läser "Den vita Massajen". Alla tycker att den är hemsk och jättebra. Jag kan hålla med om att den är otroligt intressant, men jag tycker inte ett enda öre synd om henne. Ger man upp ett toppenliv i Schweitz för att leva i bushen i kenya med en inföding som man tror är den stora kärleken fastän han behandlar en mkt ifrågasättande och lever med sjukare kulturkrockar än mellan den kristna och muslimska 'världen' så får man skylla sig själv att livet blir ett helvete. kan jag tycka. Inget går att jämföra med Asyl som är den bästa bok jag läst på svenska.
Jag råder alla att läsa "The Tortilla Curtain" av T.C Boyle, som handlar om ett mexikanskt illegalt flyktingpar i California, och "Disgrace" av J.M Coetzee, som handlar om hur en universitets professors liv sakta faller i bitar strax efter en händelse med en elev. Boken skildrar politiskt och etiskt situationen mellan svarta och vita i Sydafrika. Båda böckerna är svinigt bra och skall läsas på engelska (om det ens finns svenka översättningar..vilket det iof borde...).

Nu ere lunch! Later!

han var skitfull

JO, jag och Jennie skulle in på Eurolivs här på hörnet vid mig igårkväll, en liten livsmedels butik som har öppet typ dygnet runt, klockan va kanske 22. Butiksägaren har alltid varit en smula..knepig... När vi kommer in stinker det whiskey i hela affären. Och butiksägaren går ut till som kompis som står utanför, bägge är väl i 50 års åldern.
Vi tar de vi skall ha och går mot kassan. Jennie sticker ut huvudet och ropar på mannen om vi skulle kunna få betala. När han ska in genom dörren smäller han knytnäven i (glas)ytterdörren (som ej går sönder). vi bara står häpna och fattar noll. Han vinglar bort å ställer sig bredvid oss, och inte bakom kassan och ska ta betalt. jag ger honom jämna pengar, men jennie skall ha 30 kronor tillbaka, vilket han absolut inte fattar över huvudtaget. Jennie säger att hon skall ha pengar tillbax, och han vinglar bort till kylen och tar ut en 2 liters cola flaska. han håller på å trilla omkull och måste hålla sig i kyldörren. frågetecken. han är alltså riktigt full och vi blir ordentligt nervösa.
Jennie säger att hon fortfarande skall ha pengar tillbaka, och han säger att vi kan få colan också. han håller min tia i handen men förstår ej det utan gräver i kassan efter en annan tia. när han efter mkt om och men skall ge jennie pengarna trillar han nästan omkull och tar tag i sin stol. fruktansvärt obehaglig var han. då kommer hans stora, lika fulla, kompis in och vi tänker näe detta är inte sanning. nu är vi fast eller något. det var bara vi 4 i butiken.
Jag håller upp ytterdörren tills Jennie är klar och vi kastar oss ut. Vi är fullkomligt livrädda och uppjagade och går raka vägen hem och ringer polisen. mannen är med största sannolikhet en fara för säkerheten.
Polisen var den mest arroganta mannen jag någonsin upplevt, han frågade om vi inte kunde handla någon annan stans, att detta minsann inte var ett polisärende och uttryckte sig som om jag var den största jubelidioten som en ringde honom. häjsan man tackar.

Ja, jag skall aldrig mer gå till den butiken.

An evening with my darling

skrutt-plutten på promenixen påväg till bussen för att möta jennsan och köpa biobiljetterna. att de blåste orkan av skalan 2 av 5 verkade inte beröra honom någonstans..fastän han vid ett tillfälle faktiskt lyfte från marken..


image296

 Jag var inte lika road av vädret..

 sen åt vi på Shanghai. massa mat å friterade bananas "ingen kan stoppa oss när vi rullar fram" (8)
Sen smuttade vi lite cider och lyssnade på musik. mys gos!

Händelsen i affären kräver nästan ett eget inlägg...


Later!


skitunge älskling!
image295

HÄJJ

HÄJSAN!

Bloggsvält när datorn min dog. eller den dog inte, den var döende, så Mr Nilsson avlivade den. Nu sitter jag här vid en stationär lånedator som snällisen själv temporärt donerat till mig och är urlycklig. tack tack tack, om jag inte sagt det nog.

jameniallafall. vi har haft grupp dejt med jobb-tjejerna och bilder FINNES. middag på Shanghai och sedan cidersmuttande och galenskaper hos moi. Uppskattat var det allt, dessutom har man fått lära känna grannen lite såhär lagom efter 1 år haha. trevlig prick.


såhär såg kimsan ut inför kvällen:På restaurang Shanghai var tjejerna mer än toppade:Sen bar det av till my place för total kaos (tydligen)
Slutade väl nått i stil med porrbilder på Jessica med saltapinnar, babbel med grannen och dans i fönstret (vilket jag för övrigt har på film. jaadå)

Ikväll blire dejt med Jennsan! Premiären för Morgan Pålsson-filmen skall ses med stort iver på Royal och vi skall även äta på Shanghai innan dess! Big shocker huh? :D

Later, with pictures!

adjöken

hejdå ett tag.

amäähh!

HÄJ. skrev ett sumofettma inlägg nyss som försvann in i dimman för datorn dog. shrrröö tvi.

image269

laddar inför kvällens spektakel! kül tücker günter. Återkommer!

Later!

today todaySkinnjacka-purchase at VeroModa och Lunch at Waynes. Madde är lite rädd för terrorister och är ständigt på sin vakt.
Det var därför hon skaffade 2 chihuahuor. Tyvärr har någon snott porrbilderna på Madde. den som hittar dom får en karamell. och en kram. Tack. Gonatt!

hold on people

Mitt nästa inlägg skall innehålla saftiga bilder på Mädde. naken. och insmetad i rosa jello-shots. woaha. men för tillfället  håller jag på att göra slut med min dator. inlägget får vänta. men det kommer. det gör det.

grr

flirt

Fortfarande träningsverk i magen efter min fit-boll i förgår vilket jag firade med ännu några övingar. Samma tanke gäller feber, som jag tycker man bli av med genom att sola solarium.

Snart till stan och flörta med skinnjackor med Maddeli! jag hoppas även på flört med lite latte på Waynes Coffee med, men man skall inte ha för höga förväntlingar.

Later!

amen häj

gömörn. nu är det fastställt att min lägenhet aldrig varit mer ostädad. lagom in i fastställandet så ringer Petra och vrålar: Jag kommer till dej nuuu! jag är typ skitnära dej!
eeh? näääh..jag ska snart hoppa in i duchen jöö...jag kommer ut! eeh...
man måste medela mig 3 timmar innan man kommer. utom du Madde, för vi har samma bojkotta städning-sjukdom.

Jahapp alla hjärtansdag imorgon. Har ni några heta dejter? Jag har 5 st. Dom heter Ivana, Sara, Jessica, Jossefine och Karolina. Vi skall käka på kinarestaurang och sen smutta på cider hos mig sen slutta iväg på grönare beten.
Vi funderade på vilket namn vi kunde boka bordet under. Hade varit coolt att boka under nått Disney-namn och sen komma in där med solbrillor och vars 2 killar i kostymer ala bodyguards. Då kanske man hade fått friterade bananer gratis.

Idag har datorn dött 4 ggr. Alltså fyragånger på 1,5 timmar. måttligt störigt då jag snart skriver hemtenta...

kommer sen! Kram sålänge dårå

bursting..

SÅHÄR KÄNNER SIG KIM IDAG!  ingen läckerhet här inte.

image265

WHY IS IT SO DAMN....? Saker håller på att lossna från mitt sinne. Kaoset kommer smygandes.


"Tell me how I am suppose to breathe with no air. can't live can't breathe with no air
got me out here in the water so deep"

buenos dias

Godmo...förmiddag! Vaknade minus en halsbränna, tackar! Those things can make you wanna kill yourself. Spenderar numera mina dagar med "No air" i öronen. Konstant. the soundtrack of my life indeed. snart tenta och jag laddar mentalt med Heroes och musik. ^^Vovvemys!
fyllebilder deluxeKvällen började lite lagom oskyldigt med cider på möllan och sen vidare till Big Bowl med Jennsan, Ottilia, Jung å Soi. Jag ägde bowlingen. Jaaadå.Sen inne i dimman så skulle jag tydligen ta en  toa-bild. Läckert.


Sen hookade vi upp med Petra utanför Big Bowl och åkte vidare till Slagt (fastän vi sagt att vi skulle stanna på BB..men vem minns sånt efter femtioelvahundra cider?)

Sen gick det bara utför..man tackar

Kim SMS till jennie: Hej älskling ha en uuunderbar daag
SMS från jennie: haha oj skrev du till fel människa eller :D
Kim sms till jennie: nääää
SMS från jennie: Oj haha har det hänt nått speciellt eller

hehe sjukaste uppskattad man är.

Heroes jaadå

Har Heroes maraton! Muy importante. problemet e att jag endast har första delen av boxen.. måste beställa den andra delen fortare än genast. Jag missade iprincip hela serien när den gick på TV pga av jobbet och jag vill inte ladda ner hela serien.. kanske kan ragga upp nån som ligger inne med andra delen. suggestions? Brådis!

"I miss you like crazy, even more than words can say"

hemmagjorda snails


My homemade snails. en erfarenhet I must say

image243Hej å håSystersöt o jag åt gottelunch på La Empanada, broccolilasagne blev det för min del, umsamumsa.
Sen blev det tydligen shopping. Naglar, miniväska, pärlörhängen samt guuudis. Sen ville jag ha så mkt prylar på indiska att jag hade blivit delägare om jag köpt allt...

nämen Häj!

Surplar på morgonens (förmiddagens..?) latte, kollar på Heroes ur säsong 1-boxen och yrar runt bland bloggar. Är jag rentav i himmlen? Inväntar lunchen med syster, 7:e himlen maybe? Hennes paket ligger här bredvid mig och jag är mäktigt avis. Ska bannemej köpa en likadan!

Kommer seen! With pictures from lunch! Bye

dagligposten domedagen 
Välkomna Nano och Tröja. Fick ipoden för de billigaste priset i Schweden, bra tücker Günter. Blev så glad så jag köpte en tröja. Screw champagne.

Idag när jag kom till jobb såg jag att jag var uppsatt på en station som kallas för "daglig post", och är ett mörkt ställe som kan liknas vid en av tortyrscenerna ur Saw. När jag gråtit, sparkat på allt i närheten, legat på golvet och storgråtit (inombords) och kallat stationen för f*ttstation, tortyräckel och att jag hellre skär av mig händerna och sorterar fladderlappar med som blodiga stumparna så kom min lagledare och jag frågade henne om jag "hemsk gärna skulle vilja byta för jag typ dör om jag står där en endaste sekund" så frågade hon runt och så fick en annan blond kvinna stå där ist. TACK blonda kvinnan. På måndag ska du få en karamell.

Imorgon skall jag luncha med systerliten! Kärlek på alla håll och kanter!

jaaadå

image238Ipod ftw!

Hej sötgos! Latten är uppdrucken och sinnet är laddat. Nu ska vi shoppa ipod! Har fått råd från alla håll och kanter och är nu beredd att kasta mig in i mp3-djungeln. Ordentlighet med min musik är ett krav och jag skall gladeligen skicka min gammla stenålders mp3 tillen galax far far away. Jag kan inte lämna mitt hem utan musiken, och vänder desperat hem igen och hämtar den om den är glömd. vart jag än befinner mig. Min mardröm är att åka utomlands eller liknande utan spelaren, då hade jag legat och kallsvettats om nätterna och bokat första bästa standby biljett hem igen.

Jameniallafall... hörs sen! Lägger pictjöörs när jag kommer hem på både ditten å datten. Snart dax för "ett-foto-i-timmen"-dag ellerhur? Pussel å kräm!

sola och ipod pleaseSolat. igen. Hört att man bara ska sola solarium X antal ggr per år, så jag tänkte att jag utnyttjar hela min pott denna månaden okej?

Raggar ipod med! Klurat ganska länge, och pumpat ut info från alla som äger en. still thinking...

image235
bild från apple.se


Nu ska jag leka med min fitnessboll (eller fit-boll som man så fint kan kalla den å flina lite).

adios!

heej sötnöt

Energidryck, apelsin, managrynsgröt. jag äter middag. jag är inte fattig eller lat. jag bara tycker det är skitgott.
jag vet någon som inte kommer somna inatt. för jag ljög. jag dricker två energidrycker. men det gör inget för jag skall endå se läskig-film sen så jag skulle nog endå inte somnat ikväll.

Maddy (som bor typ granne me mig men som jag aldrig hänger med varför det? vavavava?) har en ny blogg. Hon är coolast. besök.
kandykills.blogg.se

nu skola jag snart bege mig nånstans. ta hand om er små pluttsaker! hörs sejn!

Pussel!


Who is your lover when hell freezes over?
People marches to the drums everyody's having fun to the sound of love

Stand by me

Is it you? is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?

partybilder deluxeKvällsingens utseende


häj

sitter å ugglar hos mamma. hon var lite främmande för tanken att lägga in alla 120 partybilderna i hennes dator, så bildvisningen som kommer få er alla att säga upp bekantskapen med mig kommer imorgonkväll ist.

Håll ut!

rock on

Det togs 130 bilder går. yepp you heard me etthundratrettio bilder. sjukt kul, var jennsan hennes syrra deras arbetspolare å hennes polare. jag mår måttligt skitkasst idag men kuul var det. skall putta in en massa bilder senare.. nu skall jag gå och kräkas eller nått. adjöken!

partü

Kim vill festa. Kim vill festa. Blire party så blir jag gla. Kan vi gå ut?

hejsvej

Good morning sunshines! Vaknade lagom tillfredställd med livet klockan 09.30.. 11.00...12.00... och 12.30..
Väcktes åtskilliga gånger av sms och samtal.. folk vill diskutera meningen med livet 8 gånger på en Lördagsmorgon. Please people go back to sleep!

Jag har inhandlat promille och solat. vet att det var ganska nyligen jag solade, men den skräckupplevelsen gjorde ingen gott så jag gav mig på ett nytt försök på Sun 24 seven ist. världens bästa solare. doktig ponke!

Sjukaste randen
image213

Hola söta rara

Idag såg jag ut som en kondom när jag skulle till tåget.
image211

Efter 2 skräckfilmer, 2 cider och typ en öl var jag tlööt.
image212

Nu är jag tlöötast. Imorgon blire party med Cicci-liten, Jennsan och hennes arbetsbuddies. Kul! Fyllebilder kan garanteras. Nya älsklingen skall givetvis även följa med ut sen! Kram på alla rara!Nu skall jag slumra in till Sex and the city,  Nighty night!

holiday at mommies

Brossan å hans fyrkantiga flickvän. dom skall gifta sig innom kort.


Vovvemys. mamma fräste "puss puuuss puuss" och lixom förväntade sig att det var ett komando hundarna fattade.


Lilla jag på vår underbara gård i Småland. kan väl varit en 5 år.. sjärnryttaren jag på Elbon (L) saknar.


baka tåta!


Älskling hjälper till och diskar


Sen har vi då mammas läckra tröja (som hon "hittat") med texten"Jesus Christ, king of kings" Kommentarer överflödiga...

image207

För övrigt är min mamma cool.


RSS 2.0