wörk

Tydligen är det überlite att göra på jobbet just nu och såhär lät det imorse:

- Är det någon som skulle kunna tänka sig att gå hem tidigare idag så säg till!...... - ehm.. om nån vill gå hem runt lunch så är det helt OK.....- Är det INGEN som vill gå hem tidigare?.....- FOLK GÅ HEM! .....- Nån som vill vara ledig imorn då? Eller på fredag? Eller Måndag eller Tisdag?

Vi väntade typ på att han skulle fråga vänligt om vi inte kunde säga upp oss också.


Postterminalen i Malmö är ganska stillastående just nu. Hallå people, skicka lite post så vi slipper stå å rulla tummarna ok?

everything goes shorts sooner or later


5 förstora jeans fick bli shorts. I likey





Hittade mina gammla skor jag letat efter i TVÅ år haha! YES YES YES!







Later!

jag UNDRAR

 varför det står 20 grader och en stor fet gul jävla sol på Malmös prognos på SMHI precis just nu, när det as a matter of fact är mulet och ungefär snart skall börja regna. Ser dom inte rakt ut genom fönstret att solen inte skiner? Okej att göra fel prognoser, sen ändra dom efterhand (nä det är egentligen inte ok, men ni fattar)..Men att skriva att det just precis nu är fullt solsken och sommarfint när himlen ser ut som domedagen är ett fett jävla skämt. ja ett skämt.

men Sverige kan fortsätta vara ett jävla skämt för vi åker till paradiset om 14 dagar. solong suckers


räddaren i nöden

Min kära vän Madde är at this moment på väg till Thai Thai för att hälsa på far sin, och jag lovade strongt att komma och rädda henne om hon gick vilse i världen, så jag väntar nu på ett samtal från ungefär Makronesien eller Tjetjenien innom 2 dygn. 


Later!

please please

Åh så bra om det kommer gå.. Nästan för bra! Cross your fingers people..


Morgonbus



krimskrams


Morgonrocks show-off, inköpt på ullared för ungefär inga pengar alls, vovven softar under sängen och vi hånglar lite.


Later!

hajsan

Undra om jag fattar att jag gått upp 05.00 och ska festa ikväll? Förmodligen ungefär absolut inte.
Inatt fick jag iaf sova. tack. Sen väcktes jag av min granne som hade sex mitt i natten. tack. tack så mycket kära du.
Undrar även i vilken form min trötthet komma löpa amok senare.. Kommer jag bli redlöst full på en halv 4,5:a? Kommer jag skälla ut någon eller kräkas maybe? gud så spännande.

aaww, men lilla du

Fick en intressant kommentar angående mitt Västra Hamnen inlägg som jag så gladeligen slösar lite av min energi på en stund.

"Sök hjälp är du snäll!
Du verkar ju inte riktigt friskt.
Och vad det gäller folket i V-hamn säger jag såhär "Lika barn leka bäst" du har inte något att göra här...
Håll dig på Värnhem eller Industrigatan där du hör hemma och ge fan i att snacka skit om vårt område i fortsättningen, vi vill inte ha billigt skräpp i vår hamn".


Hum hum? Har personen i fråga missat att vi åkte dit för att hälsa på vänner (inte för att skapa ett 3:e världskrig), att vi med glädje placerade oss helt frivilligt på backen och myste i solnedgången (och inte blev tvingade med munkavel under pistolhot) samt att jag refererade till V-hamnen  som "heaven"? Det var ett jäkla temperament på folk helt plötsligt.
Hädan efter kanske ni ska läsa med en nypa salt och observera den djupa ironin som oftast präglar större delen av mina åh så himmla seriösa inlägg.

(Och när vi väl är på det klara med det, så kan jag tillägga att paret i busken inte hade sex, utan låg och grovhånglade i badkläder...


Är vi glada nu? =D BRA! då lägger vi vår energi på roligare saker ist tycker jag!

monster

Idag har jag varit ungefär über-trött. Fick monstertandverk igårkväll och kunde icke somna. Tog en av Fridas superpiller men utan resultat (!). Deckade av utmattning runt 03.00 och gick i sömne nån timme. Sen vrålade larmet (som jag ställt på högsta volym för att inte försova mig..igen..) 05.00 och HÄJSAN dax att jobba. Blev placerad på kodning först av allt kl 06.00. HURRA! Kodningen kl 6 innebär att man sitter ensam i en sal och glor in i en data-skärm och skriver in postnummer från brev. och klockan 6 finns det typ 3 brev i kvarten. Halvhysterisk av trötthet öste jag på med den absolut bullrigaste musiken jag kunde finna i min ipod och satt med uppspärrade ögon och halvdansade på stolen en timme tills jag nästan fick migrän.

06.00-kodningen är hypnos.

Samma visa imorgon igen och SNÄLLA får jag sova inatt?


kompis det går bra nu

Okej Sara och jag hade ungefär en helgalen natt i lördes. Promenerade till Västra Hamnen med musik i högtalarna och en cider i näven i shorts och myströjor. läckert må jag säga.



Anlände till T vid halv 9 tiden och vi satte oss vid en backe i V hamnen med inbyggda högtalare. backen hade allså musik i sig. ganska så bokstavligen. fruktansvärt förvirrande efter ett par cider. 



Drog oss lite senare innåt pga tornados. konstaterade att folk i V hamnen är stela och humorlösa. vi gick förbi ett par som hade sex i en buske också.



Sen blev vi snygga.



Söta töser och glada grabbar. otroligt glada faktiskt.




Sara och jag fick lämna heaven och åka hem och byta kläder och mysa med vovvsingen ett tag.



Dagen efter mådde vi relativt bra. Fortfarande onyktra runt 11.00 vinglade vi till affären i bubbelgumsrosa mysdress och minishorts å tubtop vilket folk tyckte var ungefär skitkul.

Nu ett par dygn efter börjar vi nyktra till.

tlöttast

HÄJ jag heter Kim och gick upp 05.00.



Nu flyter Kim runt på små moln och vet varken ut eller in. Ska hon kanske gå och lägga sig?

Längtar till imorgon, då skall det solas och städas, senare kommer Sara-darling och då ska vi entra beachen med våra fina bompisar och lyssna på musik och dricka bacardi breezers. Enna go dag imorron mínsann.





Godnatt dårå.



bloggfan

ja nu e de fan inte mitt fel att här inte e några inlägg.  dom visas ju inte i bloggen. jävla kasst.

orka blogga mer.

tlööt

åh gud så jobbigt. börjat på mitt sommarschema nu, där det är tänkt att jag skall vakna 05.00 och börja jobba 06.00. funkade utmärkt igår då jag var oanständigt pigg och gla'. hela grejjen sket sig imorse då jag vaknade 07.00 i ren panik. ringde jobb och stirrade fram nått slags "flåt jag kommer genast", och fick ett lättsamt "haha det händer väl alla, ingen fara, kom nu" som svar. när jag kom till jobb skrattade folk ihjäl sig, och jag fick dras med kommentarer som " kiim har du me dej kvällsposten idag woahaha"..osv.

Nu är jag så trött att jag inte ens orkar känna efter. är inne på min 3:e latte innom en timme. tänker fortsätta inhalera latte tills jag får en stroke.

nu skall jag beställa en sladd så jag kan spela vidare på mitt beloved supernintendo. för jag är så jävla cool.



Later suckers

Min vecka





Skaka rumpa med tjejerna
Ullared-Roadtrip med tjejerna
Brottats med Saras päls-pirayor
Solat non-stop hos Daddy's beach resort deluxe



Heaven.

JAMEN FÖR FAN

FÖR I HELVETES JÄVLA HELVETE. SKA MAN ALDRIG FÅ NORMALT VÄDER I DETTA SKABBIGA ÄCKEL LAND. BARA ÄCKLIGA MOLN SÅ LÅNGT ÖGAT KAN NÅ. FÖR I HELVETE KOM IGEN. FAN INTE UNDRA PÅ ATT FOLK BLIR DEPRIMERADE I DETTA HEMSKA JÄVLA LAND. SKULLE MAN KUNNA FÅ SE DEN DÄR JÄVLA SOLEN NÅN JÄVLA GÅNG TILL INNAN MAN DÖR TACK. SKA MAN BARA UPPLEVA DEN DÄR RUNDA JÄVLA SAKEN EN GÅNG OM ÅRET NÄR MAN ÄR UTOMLANDS ELLER? PISS SKIT HELVETES MOLN HELVETE.

RSS 2.0