-LINE

offline, online, underline, bottomline, headline, inline, redline.... hur många -line finns det?

vad heter din tenta?

Dokumenten med mina hemtentor brukar heta det ena och det andra i min dator. När vi skrev stigma så hette den "j*vlacpstigma". dom kan också heta så charmigt som "f'ckingj*vlak*ktenta", "helvetessatan" och den jag skriver at the moment: "nujevlar". för nu fick jag lixom nog och gav mig fan på att klara skiten.

Ju jevlar!och jag HAR sett hela playboysäsongen nu. 15 avsnitt plus allt extra mateial. så jävla bra. idag kommer mitt supernintendo om posten jallar sig med att skicka ut avin. för postat är det.
efter jobb skall jag köpa ett kilo nötter, stänga av mobilen och vara så jävla offline på msn och sitta uppe å spela till gryningen. så jevla rätt! please arrive today. pretty please.


HÄJSAN!

Hemma från ett bodypump-pass. skakigt värre. räknar med skrikande träningsverk imorgon, så nu håller vi alla tummarna, okej? Min eftermiddag? 8 avsnitt av Playboy brudar, skitmkt latte (alltså överdrivet extramkt) och direkt till träning. Feel-good dag eller? Kom allihopa, satsar vi på fitness for life nuurå! Speciellt du mamma, ingen mera morotskaka nu va?

image511


Nu ska ja inhalera spagetti å köttfärssås, hellst genom näsan or whatever goes faster.Later!


girls next door

Come on-a my house, my house, I´m-a gonna give you
figs and dates and grapes and a cake, ah!

image510


jag hjärta livet


Jag har fått mina brudar! hemtentan måste fatta att den får vänta...

image509

OH SWEET JOY

morsning people!

You got me trippin, stumbling, flippin,  fumblin


image507

Häjsan! känner ni är läckra idag? Vi mår prima skinka. det är alltid lika fantastiskt att byta om när det står 5 byggarbetare utanför förnstret och pysslar med rabatten. Rulla ner persiennerna dårå säger ni, men sörrö solen skiner som aldrig förr och med tanke på D-vitamnbristen man ligger inne med om man bor i Svearike pga solbristen, så vill man gärna absorbera dom exotiska strålarna som en junkie medan man har sin chans. lite nakenhet får man väl bjuda på, eller? Madde knows what I'm talking about, hon bor praktiskt taget i ett glashus.

Idag kommer kanske Girls of the pb mansion, längtar ihjäl mig. Längtar ännu mer efter mitt supernintendo, men det försöker jag att inte tänka på..hurts too mucho to wait... Kim förvandlats till full-time nörd? Må det ske isåfall.

Nu ska jag och lillen dansa till bailando. Later!

Natti Natti

Gunaaatt!! sussa sött


image505

against all odds

Okej jag ger mig själv KASSA odds att klara min hemtenta...

1. Har förjävla stökigt. för tillfället.
2. Har 4 jävligt efterlängtade böcker jag vill läsa: Maffians Värld, PS I love you, Sex and the City, Edward Finnigans upprättelse.
3. Har ett shoppingbegär som heter duga.
4. Vill träna dygnet runt. sprall i benen.
5. Väntar hem första säsongen av Girls of the playboy mansion. typ imorgon. lycka. otrolig lycka.
6. Väntar hem supernintendo med super mario world. typ snart. kommentarer överflödiga.

Alla vi som älskar livet klappar nu! :D KLAPP!

image504

supernintendo

Har varit smått helhysterisk med Supernintendo senaste tiden. Specifikt super mario world! saknar yoshi å alla, växte upp med det spelet! nostalgi-tripp till absoluta maximum och jag bor på tradera för att hitta ett till ett humant pris! ja skall spela innan nästa vecka är slut! härmed basta! läste att kenza också fått en smula nostalgi-begär efter supernintendo, who can blame her?! det är BÄST!

jadå.

Boyz II men

Biljetterna till Boyz II men den 7 April i Köpenhamn är bokade. Legenderna från Motown skall avnjutas med största behag. Det är nog dom jag lyssnat på längst i mitt liv, ska bli fantastiskt att äntligen få uppleva dom live. Den enda jag betalat för att se live för den summan är Mariah Carey.. ni som känner mig väl inser på vilken nivå vi befinner oss då.. Jag har deras första album 'Cooleyhighharmony' som släpptes i Motown 1991, och det skall spelas på högsta volym de närmaste 2 veckorna. The earliest work är alltid bäst, mer känsla och karaktär i dom tidigare åren. Motown artister är det absolut bästa jag vet, favoriterna är (Tidigare åren) : Stevie Wonder, Marvin Gaye, Jackson Five och sen då M Jackson såklart (lite senare åren): Boyz II Men, Lionel Richie, Brian McKnight och India Arie. Motown grundades 1959, det ni! Det var mellan 59 och tidigt 90-tal som det var som bäst enligt mig.

"In the still of the night, I held you, held you tight.."

Nu får man allt längta.

image503

the circle of truth

image502
Det röda fältet är gå/stretcha. Det blå fältet är springa för livet. Jag sprang mest för livet. fastän mina vader sprack och trillade av och släpades efter som 2 döingar. kanske bara som det kändes. sista biten var rent princip-springande och det fälldes väl en å en annan tår av smärta. ja tack, jag är masochist.

Later!

UNGE!!hej jag är sötast i världen och sjunger snorbra. dessutom är gitarren större än mig.

weekend pics


Mitt påskägg bredvid systers. nyttighets-paranojja jo tack. men jag snattade lite onyttigheter från deras. faktiskt.


Min hund är normal.


Syster-dag! Med shopping (L)Vi leker dagens-outfit... man måste ta upp ena benet då..även om man ser mindre av outfiten på de viset..
kajsa hittade mina drömshorts på HM! tack ängel-syster, jag älskar dom!


tänker tillbaka

Hittade min gamla 'Tankebok' från andra klass, en dagbok där dagliga tankar skrevs ner av de 8-9 åriga eleverna.


8/12-1993
"Jag tenker på när jag var sjuk då hade jag sjalakans feber. Det var inte rolickt."

18/01-1994
"Jag tenker på att titta på tv. Jag brukar titta på fongarna på fortet."

22/1-1994
"Jag tenker på godis för nu är jag sugen".

28/2-1994
"Nu tenker jag på att galopera på en häst".

12/4-1994
"Jag tenker på klädder. Det är bra att man har klädder annars fryser man nog velldigt mychet. Och att man har olika klädder för olika tempraturer. tillexempel yterklädder och ineklädder".

28/4-1994:
"Nu tänker jag på valarna. Det är synd om valarna. för dom är utt rotnings hottade. Vi såg ett program i tv om nattur förstöring".

20/5-1994
"Idag är det fredag. Idag börjar kanevaleni stan. Snart är det pingst. Det är gril burgare till lunch. Jag har klipt mig. Vi ska straks flyta. Vi ska åka till skånes djur-park. Det ska bli roligt. Vi ska ha matäck med oss. För viska inte äta i skolan då".

the last supper-trivia

Jag och syrran sitter och diskuterar bloggar och en massa nonsense..så kommer mamma instörtande:

- Om ni vill veta nått om Leonardo Davincis "nattvarden" så vet jag, jag såg ett program om det, en timme om BARA den tavlan!

på tal om lixom...

image486

utländsk valuta på bussen..jadå?

image485

När jag åkte hem från Madde i Bunkeflostrand fick jag 10 Forint i växel på bussen. Jag var ironisk innan.. men jag börjar tro att det faktiskt inte ligger i Sverige på riktigt.. står nått i stil med 'br' längst ner... :S .....

Någon som vet var Forint är valuta någonstans? Utom i Bunkeflostrand..

espressohouse

image479image480
image481image482

image484


Dinner on espressohouse (där det numera hålls mellanstadie disko apparently..) och nu ska vi nanna!
(jag fick ett hjärta i min latte. espressohouse-lady blev nog kär i mig)

Natti!

jösses amalia

haha folk e hajj på religion! jag orkar inte ens försöka minnas, när fan dog 'jesus' å när återuppstod han? skärtorsdagar å långfredagar å påskaftnar å annandagpåsk å påskdagar...alltså seriöst? allt detta för en sagofigur? är det verkligen folk som på riktigt tänker på 'jesus' idag eller igår eller när fasen snubben nu dog eller återuppstod eller vad han nu pysslade med? Varför måste "jesus-döden å uppståndelsen" å hela baletten kräva en hel weekend? vad hände med snubben resten av dagarna när han inte dog eller återuppstod? varför finns dom? förlåt mina oakademiska och relativt okönsliga uttalanden idag, men jag blir så tagen av all denna massa av religions-nonsense. funderar på att skriva ett igenomtänkt ordentligt inlägg om mina tankar kring religion. en annan dag.

Let's just call the whole thing off.

another day

The heart may freeze, or it can burn
the pain will ease, if I can learn
there is no future, there is no past. I live this moment as my lastThere's only us, there's only this
forget regret, or life is yours to miss
no other road, no other way
no day but today

afan

HAHA. just det, han dog ju förfan på påsken. så mkt betyder religion för mig. att jag inte ens minns vad som e vad.
ännu sjukare egentligen, att sörja en snubbe man inte tror pås död. faktiskt sjukt stört att man ens firar att han föddes. när va det han återuppstod då? pingst? vad e pingst? alla helgona? på alla helgona ska man ju sörja dom döda.. kan folk inte bara sörja jesus då också, så slipper vi påsken?

playboy och påsk-feelings

Nu är "Girls of the playboy mansion" beställd, letat för evigt och nu fann jag den lilla pärlan. I love that show, yes indeed. Efter att ha läst tonvis med böcker om migration, mänskliga rättigheter och tragiska livsöden i självbiografi-form, så älskar jag att kolla på meningslös TV. Yes sir, ju meningslösare desto bättre. Playboy mansion må vara det meningslösaste ever, and I love it!


image478

Den gick loss på 305 kr ca, och jag hade gladeligen kunnat betala det dubbla!

Thank you lord for giving me this pleasure. materialism präglar denna dag. må det ske.
Anyways..

Vaknade med en obeskrivlig träningsverk i mina vader inatt. fick göra stretch-övningar innan jag ens kunde ta mig till toaletten. bahh. medaljens baksida är det gäller träning, minst sagt. halvgrät när jag gick ut med vovven och övervägde att sjukskriva mig från jobb. jag var ju trasig. oi oi. MEN vad gör man när man har skitont? jo man går å tränar! efter en liten lecture från mr nilsson så bölade iväg till gymmet och valde värsta tänkbara terror för mina döende vader: trappmaskinen. fick en smula masochism och höll på dubbelt så länge än jag brukar och tadaah det släppte. Nu har jag bara vanlig träningsverk. gosigt.Anyways..

Jag gillar inte påsken!
Ytliga faktorer:
* Påskkort är obeskrivligt fula- gör ont i mig fysiskt så fula dom är.
* Påskgodis är bullshit. bara en till anledning att rättfärdiga krängning av femhundratusen kilo godis.
* Påskpynt är obehagligt. fjädrar, kycklingar och tuppar är obehag och inte vackert.
* Påskmat är samma som julmat och midsommarmat. tråk.
* Påskmust är julmust. tråk.
Störighets faktorer:
* Hela postterminalen svämmar över av fula påskkort= vi måste jobba extra hårt och lida.
* Vi måste dessutom vara kvar 30 min extra om ledarna vill det. bara för dessa fula kort.
* Påskhälsningar..va? varför? varför ska vi hälsa till varandra för att "jesus" återuppstod? (att fira att "jesus" föddes är OK. man firar födelsedagar.. man firar inte återuppståndelse).
* Ännu en massa helgdagar som rubbar vardagen. Är gymmet öppet? Är affärer öppna? Alla beställningar kommer senare pga alla skärtorsdagar och långfredagar å mög. jag vill ha min playboy mansion-dvd NU NU NU.

påsken tilltalar mig helt enkelt inte.


eh

Here's a picture I haven't seen before...?

Undra när den togs...


image477

Better in time

It's been the longest winter without you, didn't know where to turn to
Thought I couldn't live without you, It' gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
Even though I really love you, I'm gonna smile 'cause I deserv to

It'll all get better in time

I'm all about the heels

Hyllning till ASOS


Hyllning till ChiqueOch big time hyllning till stajl.nu
Så då har vi hyllat klart, I would say. Nu ska jag tvätta!


Flo Rida- Get low

run Forest, run

A beautiful day to be running

Nu har jag varit ute och sprungit solskenet! 30 min joggande och mina vader vill hellst explodera.
Men mysigt var det, om man väljer att låtsas bort alla små snö-pluttarna överallt på marken.. they never seem to fit..
Jag tycker inte att man skall skämmas över att skriva om alla bra saker man åstadkommer, eller på nått vis tänka att det är för att imponera eller skryta. Man kan väl se det som att inspirera andra att göra likadant! Läser jag en blogg om en skitgo tjej som lever hälsosamt och motionerar och har sig så kan jag känna mig inspirerad och imponerad, och tänka att jag minsann också skall göra likadant. Det fungerar likadant som med mode-inspiration tycker jag.

Nu ska det ätas den berömda gröten haha, latten fick jag i mig tidigt imorse.

Later!


Naughty!

image463image464
image465

NU skall jag joina lilleman i le bed som redan sussar gott, och glo på Rent...once..again...

Naughty på er allihopa!

Visit hos Maddeli & smuggel-smink

image461

image462


Idag var vi som bekant hos Maddsan och doggsen. Det gick som förväntat, torrktummlar-style på hundarna och ett evigt kackel om allt mellan himmel å helvete från töserna. Förutom att det är 25 minusgrader i Bunkeflostrand så var besöket very plesant.

Kan meddela att jag fortfarande drömmer om dom rosa skönheterna från stajl.nu... jag skall även spana in sko-utbudet på mini-marknaden (om man så fint kan kalla det så...) borta i stan. Det är mest en källare med massa små stånd där folk har typ importerat smink/skor/produkter från Polen och säljer för halva priset. Rätt najs att hitta dyrt smink för halva priset.. Ingen behaglig visit, men man får hålla andan och göra sina inköp fort som fan och sen rusa ut. Coola bananer.


home workout

Idag tränas det hemma. är det inte läckert så säg.


image460

vissa andra pälspluttar låg mest och snusade. sötnörd.

Nu kommer jag snart Maddo!

Later!

kim goes posten

image459

jag ångrar att jag fick jobb-kläder. nu tas jag på allvar och måste säkert lära mig tusen nya saker som dom kan utnyttja mig för sen. jag kan ju göra som den lilla pluttesaken på den andra avdelningen, att komma till jobb i platåskor och hotpants. läckert.

inne på min femtioelfte latte och skall strax worka out lite, blir hemma träning idag.  sen ska vi åka utomlands och hälsa på Madde. must not forget passport och rabiessprutan. man måste ta sån när man skall resa enda till Bunkeflostrand. man skall även akta sig för att dricka kranvattnet. och prata med urbefolkningen om man inte kan språket. jag har hört att dom kan ha ett hett temperament där. wish me luck!

Later!


klimatförändringar gone crazy

Kom nyss från ett bodypump-pass, med en annan intruktör men lika bra musik. Whats up with the snöstorm?
När flyttade vi till Sibirien? Förra året låg jag i bikini och svettades på gräsmattan här ute vid denna tiden plus några veckor.. Senast imorse satt jag ute på gräskullen med vovven med öppen tröja och njör av solen.. 3 timmar senare är det snöstorm. Känner ni fortfarande att ni förnekar klimatförändringar? Schkomt det där.

Gröten på spisen och latten i glaset (ja klockan är efter 12 jag vet.. but I have an addiction, sir) Nu ska vi sortera papper! Glädje allihopa!!

funderingar kring religionsutövande...

There's nothing you can say to bring me down
Sitter och läser om generell integration och uppfattning av islam i det västerländska samhället, och kom att tänka på en händelse (incident vill vissa kalla det, katastrof väljer andra att använda) som inträffade här i Malmö förra året (?). En muslimsk kvinna med burqa klev på en stadsbuss och blev nekad påstigning. Det hette att chauffören blev skrämd av hennes heltäckande klädsel, som endast visade liten del av ögonen, om jag minns det helt rätt. Han kände sig helt enkelt hotad av att inte kunna urskilja en identitet bakom "masken". Jag kan förstå chauffören till viss del, dagens samhälle har inte längre några gränser då terrorism, attacker samt allmänt 'underligt' beteende har blivit en, om inte ibland ganska stor, del av vardagen i många länder. Jag hade också kännt mig en smula hotad av att inte veta om det var en muslimsk kvinna med burqa eller någon gärningsman med förklädnad. Alla känner inte igen en burqa. Men å andra sidan måste alla behålla rätten att få utöva sin religion.

Chauffören blev avskedad har jag för mig, vilket jag förstår.. men på samma gång inte..

what a wonderful life

image456image457

Nu blire plugg och latte, och i eftermiddag ett Bodypump-pass och senare sätta mig på ett mysigt fik med Jennsan och snacka strunt i timmar. Idag vaknade vi halv 9 medan larmet var ställt på 10. Whats going on? Är det för ambitiöst att gå å gymma nu och gå på passet i eftermiddag? Jag har spring i benen.. och alla mina muskler! Jag vill kämpa! nu!

Varsågod mammsi

Fikade och stan-myste med Mamma, syster, kusin Matilda, moster Josse och lillkusin Edwin i Lördags.

Här kommer Edwin och Josse-bilderna! Edde är omänskligt söt... kan inte fatta hur en unge kan vara så förbannat söt..

image448

image449

image450

image451

image452

image453

image454

image455

utställning

Typ omöjligt att fota inne i mässhallarna pga belysningen, ser ut som nattetid på alla bilder med blixt. Fotade mest med Maddes high-tech systemkamera.

image446

gäääsp. Kicker tlööt efter utställning, men duktig var han!


Fina whippets =)

image447

laater

buy me a drink

image445

the apple of my eyeimage444

Tidernas bästa

Utan inbördes ordning
image442

this is private, between you and I

And I will answer all your wishes, if you ask me toimage441

är det bara jag eller är det sjukt kvinnligt med tydliga nykelben? (shit heter benen där under halsen så?)
ibland får man till den vinkeln. då är man kvinnlig. Den nästan alldeles för underbara skjortan inhandlades på Vero Moda i förrgår och kostade 80 pengar på rea. ja men tack säger jag.


stajl.nu

image436image437image438

Yes, yes, and a million times: Yes.
Beställning blir det garanterat, men color? vita har jag redan.. rosa..röd...rosa...röd....roöd röusa...rouawoaa...help!

oh happy day

All your opinions keep 'em to yourself
just let me think so I can hear myself

all I hear is ay ya ya ya ya, you're talking way too muchJa! Jag har fått kosmisk jackpot. Jag har träningsverk i hela kroppen. inte överallt, utan överallt. Ingen gröt denna morgon, knappt att päronet går ner.. det tar stopp . träningsverk i halsen maybe?
Dessutom welcome back to hell mr.Nilsson, hoppas paradiset varit till behag, now back to work!

Imorgon är det Malmö internationella utställning. Bäst att ladda mentalt, man brukar få en lätt släng av hysteri efter en dag där. Antingen vill man bli utställningsproffs eller så vill man köpa 498 nya hundar. Jag skall mest hänga vid chihuahua-ringen och infinna mig i rollen som Maddes bodyguard/vovvehållare när det spänner i blåsan. Dessutom brukar chi-ringen va bredvid papillon-ringen, oh pleasure! ska vi gissa hur mkt kimsan kommer fota? Förra året hade mamma beställt bilder på whippets, hon är ogenerat totalbesatt av den rasen, så jag fick lydigt gå in till deras ring och knäppa ett par bilder. Ingen fattade vem jag var å varför jag fotade allas hundar. dom kan få undra.

image434image435
Lilla Kicker som vi alla ska hejja på imorgon, och Denemore Noble Perfection. perfection, jo tack. världens snyggaste pappis, bor på samma kennel som min vovves pappa bodde på. hoppas även han infinner sig imorgon. bilderna tagna från maddeli.com samt candygolds.com


Later!


Bodypump och feber

vad gör man när man känner att man börjar få feber? Man går på Bodypump!
Kröp nästan hem, så jävla skönt! ser fram emot en morgondag med verk och smärta, härligt! Samma pass på Måndag igen, jävla gött!

image432hoppla

Det var någon brud med nån blogg som tydligen flyttat utomlands och kände att hon nu var supertvungen att skriva alla inlägg på engelska. rätt pinsamt när det var tvåhundra gramatiska fel.

Flörta tjejer!!

Think about the generations
and say we wanna make it a better place for our childern
and our childrens children
so that they know its a better world for them
and think if they can make it a better place..
Vad gör du när du blir påhoppad av försäljare som står utanför affären och vill att du ska byta till deras superbästa abonnemang? Du flörtar!

Snubbe: HALLÅ JA! Vad ringer du med nu i din mobil?
Jag: Comvig, jag ÄLSKAR Comviq! [storler flört flört]
Snubbe: haha, hur länge har du ringt med dom?
Jag: Typ tusen år.
Snubbe: hahahaaha näädå nu tror jag allt att du ljuger (flört flört)
Jag [så flörtigt jag förmår] näädu ;););)
Snubbe: hahahaha johoooo [flörtleende] så gammal kan du ju inte va!
Jag skuttar iväg.

Handen på hjärtat, dom glömmer bort direkt att dom egentligen vill lura på dig saker..


image421

träningsverk x 6

Läste om träningsverk på Katrins blogg. måste hålla med ett par ton procent. har jag icke träningsverk nästa dag kan jag få för mig att gå tillbax på studs och spinna i femtioelva timmar för att framkalla skiten. no träningsverk = no effekt. och ja, man känner sig maximalt slimmad när man har träningsverk. älskar att inte se ut som en homo sapiens när jag ska försöka resa mig upp med värk i hela kroppen. träningsverk är min bekräftelse på en lyckad träning. mer smärta till folket. jadå.

aw plutten då

image420

rüligt

Nu = dagliga morgongröten och, everybody scream; LATTE!

image416image417
image418image419

Såhär ska väl min dag se ut ungefär. Plugga/music, träna, plugg/blogg å köpa hundmat haha. kül tücker günther.

värsta roliga infon. Föresten kan jag inte släppa det förra inlägget om ljudbibeln... varför ska man köpa den på dvd när man kan lyssna gratis?

Later!

FINALLY!!!

image415

YES!! Äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stackars offer som suttit och mjäkt in hela bibeln på band. Någon måste varit himmla ivrig med nyheten då det befinner sig lite för många L i 'eller'. Varför ska man köpa något som bara är en ljudinspelning på DVD? Man kan ju spela vanliga CDskivor i dvdspelare... Kul det hade varit om någon hade gestaltat hela bibeln på film. Eller har någon det kanske?

do you have a clue?

You can't swing your Fendipurse without knocking over five losers


Okey people, jag anlände från träningen hälften människa hälften svettlana. Mongoskönt! Gick sen en långis med lillen som verkade uppskatta kyrkogården och industrigatan där hororna i regel står på rad. Livet e härligt när man har no clue. Jobb idag med, undra vad det serveras idag som jag måste kämpa emot? En gång kom det en stor bär-paj indundrandes och igår var det tydligen tårt-buffé. Det ska finnas hinder när man befinner sig i sitt nyttigaste stadie obviously.

osminkade pics of the day. latsidan belyses, fastän jag varit ofattbart effektiv och nästan pinsamt aktiv. måste ta en bild på moi i mina arbetskläder bara för det sen. läckert.

image413image414

solong suckers!

later

Ladies, drama, leave it home


Nu bär det iväg till el gymmo, nu håller vi alla tummarna att jag inte återvänder som människa.

Later!

übernice

Morgongröt och det livet kretsar kring: Latte. Laddar inför mördarträning och kollar lite på Vänner i ögonvrån.
Har fortfarande inte kollat upp det där med om min familj dött eller inte. Det vore ytterst egoistiskt att inte ens höra av sig inför en sådan grej. Jag avvaktar lite. Men mamma, skulle du kunna höra av dej innan helgen, jag ska också på Malmö Internationella!

Igår fick vi tårta på jobb! Tydligen är vi duktiga eller något. Självklart slank en bit ner. shame on me.

Annars? Gym idag och imorgon, Body Lift på Torsdag och pilates-bollen på Fredag. Vila på Lördag och kanske pilates-pass på Söndag. jahapp det var veckans tränings-schedule.

image409

Me wanti! Jennie när ska vi beställa shortsen? Jalla hörrö!


Snyggvelina

image411

Later people!

mööh

Alla är så jävla tradiga! Kom igen folk, lite livs-action vafan! Var e min familj? Ingen av dom har bloggat eller ringt. kanske dom rentav har dött? Får kolla upp det imorgon..

GODNATT!


hola bonita

tjollahopp. que pasa? läste "den vita massajens dotter" igår. mkt bättre än ettan, nu fattar man lite bättre varför hon så idiotiskt valde att leva med kackerlackorna å malariemyggorna i öknen. cool bok, 2an.

krängt gröt, latte och päron och skall läsa "sex and the city" en stund sen träna.

mår ni braa?

image408

Den där posen..image406image407

har inte alla en signature pose?

dagens

Varit på ett pilates-pass, sitter nu här och lyssnar på soundtracket från 'Take the Lead', molto bene!
Lunch är intagen och strax e de plugg för alla slantar. Inte så mkt mer på hjärtat än så..

Later!

image405


bowling jaaadå

Nyss hemkommen från bowling. fruktansvärt kul. andra omgången.  första omgången förlorade jag så pinsamt ordentligt..sen vann jag lika pinsamt ordentligt i andra gången. ingen fattade vad som hände.. inklusive mig själv. Men såhär såg det ut, med mina poäng längst ner:

image395

Resten av kvällen såg ungefär ut såhär:
gonatt!

random


HÄJ! nu ska de göras boll-övningar istället. jag som hade ställt in mig på att svetta asset av mig och krypa hem i träningssmärtor från gymmet..men man tager vad man haver.

image394

Snart dinner and bowling! I like!

Later!

meen ååh

naaaaaaaaaaaaaaaaaaj. gymmet stänger 3 idag!

mög helvete!

the day after

när vi vaknade imorse kände vi oss bakis fastän vi inte druckit en droppe alkohol kvällen innan. tröttheten och vanan att vara bakis efter en utekväll I guess. bländades av den underbara, numera fridlysta, solen så det vart upp å hoppa på me brillor med en smoothie i ena näven och en vovve i andra och kasta sig ut i sommarsolen. skitkallt men who gives a damn. snart träna sen middag och bowling med underbart folk.

later!


image393

Party like we do

Jennsan and moi hade nykter utgång igår. mucho gusto. sen att vi blev speedade på redbull istället var ju sin sak..
Hej ni

Buonasera! Jag mår tipp-topp fastän det stinker unket här inne. det är ganska tråkigt att gå ut med sopor. uteliggarna som har skaffat sig egna nycklar till vår hyper-grymma sopstation gör icke saken lättare. Hur har dom nycklar, one might wonder.. Känner mig lättare och fräshare än nånsin, bra! Mkt träning, bra kost, inget skräp, kykling och fisk skall återupptas samt fokus på det ena och det andra. Tänker definitivt hålla hårt i denna fina livsstil. Imorgon skall Jennsan och jag ha date, strosa på stan, äta middag sen ha en trevlig kväll!

NU skall jag lägga mig och läsa Sex and the City! Pussel å kräm!

Later!


AXA balance smoothie å lite läsning

Hemkommen från ett tufft träningspass och skall strax  kolla i böckerna jag beställt som kom idag. smoothie-fantast som jag är testade jag en till sort: AXA balance fullkorns-smoothie cappuccino. smakade havre och gips. tvingade ner möget och välsignade Brämhults och Innocent's smoothies.

image379

  

jaaadå

Hallå ja.. äggmackan är svald och snart är de mördarträning på schemat.


laaater


what's been going on
nytt Ipod-fodral * vovvebus i snön * busshållsplats-pose * mamma färgar syrrans hår
buss-färds-mys * tavla upphängd duuuktig Kim *


Trivial pursuit

Jag och syster lekte med TP-frågorna.. vi blev sjukt kloka!

image371


image372

NU är vi praktiskt taget full-lärda, don't you think?

Ridsporten; egentligen

För er som inte riktigt inser vad ridsporten egentligen innebär, att vi faktiskt inte bara lullar runt på ponnysar i skogen, så kan jag meddela att det är en konst att kunna rida dressyr, tävla fälttävlan och få detta enormt stora djur att hoppa dessa mastodont-hinder på en bana. 

Detta pysslade jag med i 13 år:trääning

HÄJSAN!

Kom nyss hem från en 1,5 timmars tränings-upplägg. Lagt upp exakt hur jag skall träna och när, hur min kost skall se ut. Jag måste nu börja äta kyckling om jag över huvudtaget skall fortsätta träna. jahapp. de e bara till att börja vänja mig igen. Börjat använda maskiner jag inte använt mig av innan samt en insett en del styrka. bra!

nu skall vi till Lund och gosa med familjen!

Later!!


hola guapas

and all I hear is ay yayayay, you're talking way too muchvaknade kl 07.50 av några fullständiga idioter som sitter och diskuterar livet på bänken som utan eftertanke
(miss)placerats rakt utanför mitt fönster. var flyförbannad men somnade om efter 20 min och drömde mardrömmar. tack, jag skickar en faktura.

idag är det sommar. det snöade inatt. schitzo.

´nu ska jag dra på mig en koffein-förgiftning.

Later!

11 åring gifter sig

image369

Det är bröllop i Afghanistan. Bruden, Ghulam, har nyss fyllt 11. Hennes brudgum Mohammed är 40.

Bilden är tagen av Stephanie Sinclair från USA som velat fästa uppmärksamhet på det globala problemet med flickor som tvingas gifta sig vid alldeles för ung ålder. I Afghanistan gifter sig ca hälften av alla flickor innan 18 års ålder och i stora delar av södra Asien samt södra Arika ses giftermål ofta som en affärstransaktion där bruden är handelsvara, ju yngre hon är desto högre är priset.

Med denna bild vann Stephanie UNICEF:s årliga fototävling 2007.


(Världshorisont: nr 1 2008)

HÄJSAN SNYGGING

image368

favourite quote

"How do you bounce back when reality battles your believesystem and love does not, as promised, conquer all?"

image367

ELLE paparazzoIdag är vi lite trötta. Men övningar på fit-bollen har endå åstadkommits och jag belönade mig med en liter latte.kommentarer överflödiga


Musicals

Yes, yes and a million times yes! Oförskämt fint väder ute, och man vågar knappt njuta i rädsla av att den lilla solen skall gömma sig igen. Därför får man helt enkelt kasta på sig linne, skinnjacka och ballerinas på minsta lilla vovve-rundan för att klämma fram vår-feelingsen. Lyssnar på Andrew Lloyd Weber, fantastiskt tjusigt. OM ni inte är orienterade i ämnet om denna man, så kan jag rekomendera min favorit 'With one look' från musikalen Sunset Boulevard.

Musikal-night snart.. då skall dessa ses utan stopp: Westside story, Rent, Fame, Cry baby och Phantom of the Opera. eliten, with no doubt.

Jag är stammis på CDON.com, där det nu finns lite extrapriser på samlingsboxar såsom Sex and the City hela serien för 699:- vad säger ni tjejer? eller varför inte Babar samlingsbox III för 149? Funderar på Psycho 1-3 boxen som en present till Mamma ^^. undra om hon ens kommer ta i den? eller om jag överhuvudtaget förblir hennes dotter. mamma gillar inte Psycho så mkt.

Jag är en chicken när det gäller att beställa hem saker från internet, men CDON.com är verkligen förbannat bra. Leveransen får du oftast "i övermorgon" oberoende på storleken på beställningen, om det inte är helgdagar mellan (eller under juletider). dooktiga ponkar.

kimsan-pictures today exclusivelyInnan Bio med Maddeli, såhär ser man tydligen ut. jaadå mina vänner.  inga bilder från kvällen, I forgot xDImorse skulle det stylas tamejfasen. 1. nyss uppstigen, vacker må jag säga.. 2. fortfarande nyss uppstigen men med håret fixat med saltvatten-spray.. 3. inte lika nyuppstigen, och strax med ögonfransar till sååå som i himmelen.

and off to work!

image351


och nu sitter vi här, tlööta och belåtna och lagom slitna.(Tack för datorn, although I miss my laptop =(..may it rest in peace)


Natti!

jalla cheese-fralla!

hurry curry, snart bio med maddeli! bilder jaaaadå!

laaater

sunglasses as Ashleys


Dom brillorna vill jag ha. Någon som kan peka vart dom finnes? Annars kan ni bara ge mig hennes nummer så kan jag fråga henne själv.. kanske hennes syster vet?


image344

Take me out tonight

What's the time, well its gotta be close to midnight
My body's talking to me, it says time for danger


image343

Ni som missat Rent kan gott ställa er i skamvrån ett par millenium. Om inget annat så har tjejen en killer body! vältränad som tusan! vackert.

shirtstore.se

insanely cool hoodies.

image340image341
image342

melodi-skit

oh jesus kristus heliga maria i Betlehem vad jag hatar melodifestivalen nu för tiden. Vill höra söta lilla Sibel endast, men tösen är säkerligen sist ut och då måste höra alla fruktansvärda bidrag. Just nu skrållar Linda Bengtzin eller vad tråkmånsen heter och låten är skrämmande lik Grace Kelley (kelly?). Nu sa nån programledare att detta är Lindas tredje gång i Melodifestivalen. Om jag minns rätt så har hon aldrig vunnit eller ens kommit i närheten? (rätta mig om jag har fel). Carola har tydligen också vatt med upprepade gånger men bruden har ju actually vunnit ett antal gånger.

Däremot kan jag tycka det är kul att se Eurovision, för ibland dyker det upp en grym artist med en låt som är värd att bryta lagen för och lägga in i ipoden.

NU e de Sibel tydligen! Hejja tösen!

lattelattelattelattelatte

Jag sitter på fullaste allvar och dricker latte. Om jag inte misstar mig fullständigt så ÄR klockan över 12.00 och om jag minns helt rätt så HAR mamma min varnat mig om att dricka latte efter lunch-tid. Jag kräver konstant övervakning, apparently. Sambo-skämten har plötsligt blivit någon slags plan och jag skall genast köpa en högst allvarlig morgontidning när gryningen anländer och febrilt leta kontaktannonser. Han skall kunna sätta upp tavlor och gömma kaffe. Nej mamma jag ska inte flytta till Norrland och bo under en sten med en stum bonde, sluta tjata.


Däremot hade jag kunnat flytta in här med en kåt elefanthane i nästa månadsskifte.

image339

pop lock and drop it

Toot that thang up mami make it roll
once you pop pop lock it for me girl get low
if yo mama gave it to you baby girl let it show
once you pop lock drop it for me maybe we can rollimage337

little Ms. Tisdale
Go tjej det där. Bildetexten till första bilden löd ungefär som följande på Posh24.com: "Tisdale borde skaffa en helrenovering, ser lite sliten ut". Stop i lagens namn. Hon har ju inget smink och skuttar runt i mjukisar. dude, ibland måste man tvätta bort sminket och skippa Cavalli-sviden. Blir så trött på folk som inte fattar att alla kändisar är fete-omgjorda och stylade in i själen på de flesta bilder. Så fort dom inte är det så "behövs det en helrenoverinig".
Give the poor bastards a break god damnit.

NU kommer förmodligen hela töntSverige börja gråta, men jag tycker mkt bättre om Ashley Tisdale än Vanessa Hudgens. Utseendemässigt, det jag fått uppleva av den lilla biten personlighet man kunnat uppfatta samt skådespelarmässigt. jadå.


Later!


tips tips

  

* New cravings! smoothies i alla dess former. måste skaffa mig en mixer så jag kan snickra ihop egna. Innocent-smoothisen i bakgrunden, Mango-passion, besatthet!
* Älskling har lagt sig tillrätta på American ELLE. i denna familjen prioriterar vi ELLE alla båda.
* Jag försökte desperat att fota min läckra frilla igår. Jag sprayade med Saltvatten-spray, sen regnade det och det
blev skitsnyggt! TIPS! spraya med saltvatten sprayen, låt det "torrka" och spraya sen med vanligt  vatten! I like! 'I lööv big buts and I cannot lie' (8)


Later!


RSS 2.0