6 days


maps over heaven

Här skall vi alltså spendera 2 dygn. Viktiga trademarks i Hammersmith:
1. Hammersmith Apollo, lokalen för giget (uppenbarligen det viktigaste då det är där McFly kommer befinna sig)
2.Vårt hotell (där Mcfly förhoppningsvis också kommer befinna sig. he he. )
3. McDonalds, näringskällan.
4. Starbucks.
5. Subway.
Även här i Southend skall vi spendera 2 dygn
1. Southend Cliffs Pavillion, gig-lokalen. Mucho importante.
2. Hotellet.
3. HAVET vafan!!!
men var fan e Starbucks???

Så det var väl allt vi behövde veta om områdena. Nu är vi redo att åka.


when u gonna live your life right?


Vaknade med ett koffienbegär större än grand canyon och upptäckte att jag lämnat mjölken ute under natten. fail.
Satte in den igen och klippte klorna på lillen. Han sprattlade som en trasdocka när jag klippte framtassarna, sen somnade han när jag klippte baktassarna. mongo? Tog ut den sura mjölken och gjorde latte i vanlig ordning, jag är inte den som är den. håll för näsan och svälj skiten! så.

Iallafall, i tisdags hade vi prov i skolan. "Multiple-Choice-Test" som Mr. Clavier så fint kallade det. Mr Clavier förklarade att vi skulle göra provet på dator och klicka i rätt svar på frågorna ur ett par alternativ. Piss i missisippi tänkte vi alla och förväntade oss A+, stipendium och hela baletten. Mr Clavier tillade även att de kunde ploppa upp nån fråga där vi behövde skriva svar själva. Gaah. OK. still good. NU PEOPLE, nu kommer vi till det komiska. Provdagen, tisdagen den någonting i april och vi var halvlugna och kände oss nöjda med de faktum att vi läst allt och bara behöver klicka i svar.
bahahahaha. Vi loggar in på testet och när man börjat svara på frågorna så sätts en klocka igång och tickar neråt, och man har 90 min på sig att göra klart det, frågorna visas bara en och en och när man skickat in svaret så försvinner frågorna. Man ser alltså bara en åt gången och man kan inte ändra sitt svar. Svettigt. Dessutom upptäcker vi att typ 5 frågor av 20 är klicka-i-en-av-svaren, resten är hardcore miniuppsats-svar! Jag får fullständig panik och år svårt att andas. Helvete också. "What is Bernsteins opinion on blabla?" WHATA ACTUAL FUCK? Vem är Bernstein? Jag hittar på ett svar och går vidare till nästa fråga med ungefär samma reaktion och svar. Hela testet består av 15 påhittade svar och jag har aldirg varit så säker på IG förut. Mr Clavier klargjorde tydligt att han skulle ta sig ett snack med dom som inte klarat det etc. Hurra.

Iaf, på lektionen 2 dagar senare har vi tydligen fått resultaten och Mr Clavier går genom den generella resultat-statistiken på over head. Ingen har failat, men typ 3 fick E (som tydligen egentligen förtjänade F enligt Mr Clavier) typ 5 st fick D, typ 5 C och 2 st fick B. INGEN fick A. shit shit. Jag kastar mig hem och loggar in för att kolla resultatet, och ett B uppenbarar sig på skärmen.  ................................................................................?................................
Jag tänker först att det måste vara nått fel. Jag lämnade in 2 frågor blanka ha ha.. Men tydligen nailade jag ungefär alla andra frågor. Hurihelvete det gått till vettefasen. Men TACK då? Man har tydligen bra instinkter eller nått. Sjukaste på länge.Har för övrigt kommit in i en 80tals dimma. Karma Chameleon, Girls just wanna have un och Open your heart to me (8).
Zoë och jag skall införskaffa en strippers pole och dansa i spandex med höga toffsar. yes it will happen. För övrigt så är det snart London, 8 dagar kvar i skrivande stund och kanske borde jag ringa Starbucks i Hammersmith och göra dom medvetna om min ankomst? Så dom hinner shippa in mer coffee beans, cuz kim is in da building. åh gud.
I come home in the morning light
My mother says 'when you gonna live your life right?'
oh mother dear, we're not the fortunate ones
and girls they wanna have fun


you guys make my day.freakin' lovely


12.50

Väcktes av datorn inatt kl 02.00 av att den upptäckt ett antal virus. Jaha men godmorgon på dig också? Då skall man alltså ligga vaken med sjuk dator halva natten.. En timme spenderade jag med att prata i sömne, virussöka hela hårddisken och yra rent allmänt. Inget jag uppskattade för fem öre. Trött som en gnu vaknade jag kl 9, hann uppfatta att det var soligt ute och somnade om innan hjärnan han tänka latte. Runt 10 försökte lillvovven väcka mig genom att göra bomben X antal ggr, för att sedan köra den klassiska 'lägga sig på och stirra en cm från ansiktet'. Han var kissnödig. Fortf trött som en gnu. Den kissrundan är en enda stor minneslucka. Ja, ibland är det jobbigt att bo ensam med en hund, och nä det hjälper inte att ha en pojkvän för dom går endå inte ut med hunden. Det är därför jag inte har någon.

Fortfarande trött som en gnu och simmar runt i mitt latteglas. Nu skall jag gå och vara produktiv. 

off to work

Follow me on twitter! (and follow the daily updates of a billion other people, like justin timberlake and ashlee simpson)
twitter.com/kim_hild

Later!!

.matilda ditt lilla freak! XD

och om 15 dagar är ALLA bäst, deal?

Scarface, as the sun starts to rise

'I kill a communist for fun, but for a greencard, I'll carve him up real nice'
- Tony Montana

 

been a while

men börjar matilda blogga igen så får la jag med göra det HAHA. man vill ju inte vara sämre! skämt åsido.


Pluggat och solat hos mammaPåskmiddag hos pappa. fotmassage med Eva:
and in 16 days I'm gonna be the happiest person to walk this planet


if the heart is always searching, can you ever find a home?

.


allie.


freakin' gorgeous.

keep winningRSS 2.0