häj

Juste, jag har ju en blogg.

Ehm.. läget? Kan man ha jeanskjol på nyår? Är det okej med de svenska folket? För jag måste ju kolla såatt det är OK först.. Folk är som besatta och letar nyårsklänning ett halvår innan nyårsafton.. UUfh blir så trött, funderar på jeans å en läcker sleten t-shirt, bara för att göra folk upprörda. För folk blir upprörda på fel kläder, hemmakvällar på helger och bröd som inte innehåller 400% fullkorn och GI och allt va skiten heter. Sånt som borde spela roll berör inte en kotte =) härligt!

Nu skall ja mata kackerlackorna som lever i min disk. Hejrå

bomber å granater

Jag bor i mellan östern. Här jag bor kastar dom bomber från balkongen. Bomben är antänd, piper när den far genom luften, sprakar när den landar sen smäller den och sprutar ut en massa färger. Jag och Mille fick kasta oss som fotbollsmålvakter när det kom en bomb farande genom luften, lillen föll i chock-trans och våra trumhinnor sprack.
Eller vänta, det kanske va SMÄLLARE OCH RAKETER.

FAN TA JÄVLA NYÅRSAFTON Å ALLA SKABBIGA JÄVLA SMÄLLARE.

Jävla äckel.

carry my latte

Föresten så behöver jag skitstora lattemuggar. Know a place? Eller, "behöver"... kanske mer skullesjukgärnaviljaha.
Jag mår dåligt av att dricka latte ur små saker. Muggen/glaset/eller hinken for what I care skall hellst rymma cirkus en liter. eller 2.

Storleken har betydelse.

bleeding love




But something happened
For the very first time with you
My heart melted to the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy


satc på facebook

Jag tycker att Facebook är fullkomligt meningslöst. MEN jag älskar att göra ett Sex and the City test som finns där. Det är det enda jag är inne på Facebook för då och då.
Går ut på att man skall svara på frågor med alternativ, såsom tex "vem sa detta?" "avsluta citatet" "varför är hon upprörd i denna scenen (och så är där en bild) "vilken låt spelas i denna scenen" osv..ritkigt sjuka och detaljerade frågor med andra ord. Just nu är min rankning:
Your Rank: 5974 out of 305244

HAHAHAHAHA! Jag skall bli top- one hundred...


Fitnessboll



Jag brukar bara träna magen på fitnessboll. Situps-varianter eller en övning där man sitter på knä på marken och håller händerna i en knuten näve med stöd på bollens ovansida och "rullar" framåt. spänner som fan i magen.
Råder er alla att köpa en, mkt bättre för kroppen!

totally menings-less

har blåst upp min fitnessboll, all by myself (don't wanna be aaaall by myseelf) höll på att svimma 5 ochenhalv gång. så nu ska det pushas upp å ner people! strävar efter brädan ok?

nyårsångest.


My navidad, natal, jul, christmas..you get it...

Firat jul i 2 dygn i sträck och vi är nöjda och svullna. Lillejulen hos mamma bestod mest av kusin-lek. Lilla Mathilda är sju år ung och typ skitstark. Hon tyckte att min rygg var en hoppborg där hon kunde ge utlopp för all sin energi. Men sööt är hon minsann den lilla. Sen blir jag och lillasyster Kajsa kära i McFly..och sen i Jason Mraz (kanske mest var jag iof..) sen i alla i One tree Hill. mycket kärlek den kvällen. Kanske blev lite för mkt One tree Hill-kärlek framåt nattligheterna då jag tydligen icke skulle få besök av Mr. John Blund och låg ist och kollade på en halv säsong av serien, somnade 06.30 och fick ett käckt försök till uppvaknande kl 09.00 av lillebror Lukas 11 år ung och utklädd till Linkin park.

Väl hemma hos pappa blev det en del vilande från min sida. Efter åtskilliga försök att somna i soffan, Kajsas säng, köksbänken, en annan soffa, golvet samt datorstolen så gav jag upp. sömn är överskattat.
När gästerna anlände käkade vi middag och snappsade. rejält grupptryck. fick i oss några snappsar och typ 10 Xider. nästan. HÄJSAN släkten ja. Lite kul när låtsas mormor säger: Åh nu börjar dimman avta iallafall (syftar på vädret) och jag kläcker ur mig: Nehedu! de har den verkligen inte (syftar på mitt eget tillstånd,) och ler sådär snurrigt.

Julklappsöppning, fortfarande dimmig i huvudet, och alla var nöjda och glada.

Tack alla söta!!
Nu skall jag hälla i mig latte och plugga lite.

Pusselikram /Kimsan och lill-mille

Mraz



Får gåshud på hela kroppen när hela den enorma publiken sjunger med i hans låt. han verkar så ödmjuk och go.
"jag blir glad om ens en person vill lyssna på min låt" har han sagt, så står det en hel jätte-publik och fullkomligt vrålar med i hela låten. lycka.

meningsfullt

fader abraham, fader abraham, 4 sönder hade abraham, å dom åt å drack å dom drack å åt ÅSSÅ GJORDE DOM SÅHÄR: höger hand vänster haand fader abraham fader abraham..bla bla

läget?

jag är en ögonsten, och Kajsa är bara en sten.


Puss

mööh...igen

Mamma min väckte mig kl 10.30 och jag förblev vaken efter det. Tidigaste jag varit uppe på jevligt länge. Så det är såhär 10.30 ser ut? Nice..

NU ere latte på kopiösa mängder som gäller, fattigt inlägg I know. men mitt liv är händelselöst just nu. Hejj!


Miss Kelly



Just awsome.

hundknark

slagit (slått?) in jule-claps och haft terapi med lillen som vägrar kissa ute pga alla smällare från alla håll i fjärran. ska till veterinären på tisdag och köpa knark till honom inför nyårsafton. bud på att lägga fram papper eller ställa fram en kattlåda som han kan gå i om det blir total nöd..alltså seriöst.. de händer ingen ute så fort dom smäller EN liten kina puff.. jag har hört att det är förbud att smälla smällare i tätområden.. hallå är inte de flesta områden i malmö ganska täta?
stackars lillen kommer få en hjärtattack på nyårsafton =(

ZORRO

det e ZORRO på danmark 1. något duger dom till iaf..

jag är kär i Zorro. e ni med det?

image187

pirr i magen :D

Åh det pirrar i magen inför julafton! Pirrar av alla fina julklappar jag skall ge bort! Ska blir riktigt kul, förvänta er nu inga Karibienkryssningar och Whippet-valpar i presenter, men jag lagt ner extra mkt tanke på dom små klapparna i år. Jul NU?

eeh?

käkar pizza och kollar på starwars. har jag blivit en man?

blubb blubb

projectwork projectwork projectwork.

maaat

jag återkommer.

Pearl the landlady

BÄST!



RENT



Jag vet att det är lite i sista minuten, men mamma jag önskar mig en konsert med Rent-teamet från filmen i julklapp... det fixar du va?


braao Kim

okej I behaved extremely professional. klippte ett litet hål å stack ner näven och kände. bra kim.
det var inslaget. minus en burk med cookies som var oinslagen men trallalaaa de kan man inte hjälpa. Vill även ge Nobel priset till Farmor som skickade julkortet INNUTI hela paketet!


dilemma from hell

hämtade ut ett paket nyss som är från farmor (ser jag på handstilen, I'm good om ni inte visste det).
nu ere så att jag har enorma absitnensbehov av att öppna detta paket. nu är frågan om det kommer ligga ett inslaget paket i paketet eller om själva presenten/julkappen lixom syns direkt när jag slitit upp det. Get it?
 Alt.1: jag öppnar och blundar och känner om det är inslaget eller ej. om ej så lägger jag en filt över och ignorerar det till på söndag då vi firar lillejulafton med mamma-familjen.

Alt. 2: jag kastar ut samvetet genom fönstret och öppnar sedan paketet med uppspärrade ögon och dreggel i mungipan. no one has to know.

Jag återkommer om ca 5 min med resultat.

endast högtidsmusik tillåten

Har temporärt flyttat in på youtube.com och lyssnat på alla versioner av Oh holy night som bara möjligt finns i hela världen och gråtit som en gnu i sahara. besattbesatt. när jag inte lyssnar på Oh holy night lyssnar jag på Hapy birthday med Stevie Wonder. här är det bara högtidsmusik som får chansen att tränga sig genom mina högtalare. Familjen: jag vill att ni skall sjunga "happy birthday to you" för mig när jag fyller år okej? ni får 8 månader på er att lära er den! fixar ni.

annars har jag bara sovit. det är sant. jag har bara sovit. vaknade 14.00 HÄJ gomorrn.

godis damp

Nyss hemkommen från jobb. Det delades ut godis i kopiösa mängder och jag fick diabetes ca 4 ggr under kvällen. Fick även någon ny form av damp, vilken gjorde att jag och Jessica mesta delen av tiden bara stirrade rundor, klagade på julnissar eller åt mer godis.. Vi hade dessutom den fetaste lådan godis vid oss, måttligt poppis blev vi..

Dagens näring: en banan, tvåhundrakilo godis och McDonalds. dooktig tös.

julmust

har fortfarande inte förvandlats till en människa och måste uppenbarligen gå till jobbet i detta tillståndet.
tröttheten når inga gränser och jag är rädd att någon kommer komma till skada ikväll...

Låter dom mig koda idag kommer jag skicka alla brev till Nederländerna.

mööh.

I'm not a human being

Kanske en smula överdrift att påstå att jag vaknade som människa imorse.. Efter ett psykiskt jobbigt projektmöte käkade Jennsan och jag på McDonalds och nu sitter man här som en svullen ko och kollar på Highschool musical och allmänt nördar sig. Sen skall jag göra en liter latte och dricka med sugrör ur näsan. Hej sålänge!

har du också en mössa?

I love posten and I love JULKORT. ironi är en fiskares bästa vän. min hjärna är play-do och alla mina celler i min kropp skriken i falsett: hjääääääälp vi vill sova! postterminalen by christmas är lika med *ggkgkgkghh whyyy*
Tur att vi har anställt 200 tusen julnissar som kan hjälpa oss att spotta på julkorten. ja dom kallas faktiskt så. dom extraanställda jularbetarna alltså. idag skickade jag ett brev till Tyskland som skulle till Finland.

Nu skall jag sova. håll tummarna att jag vaknar som människa imorgon. Godnatt!

STOP IT!

SLUTA GENAST SMÄLLA SMÄLLARE! DET E FÖR FAN ÖVER EN VECKA KVAR TILL FACKING NYÅR! JÄVLA IDIOTER! MIN HUND SPRINGER RUNT OCH DARRAR OCH SOVER INTE, ÄTER INTE, KISSAR INTE UTE, FÖR ALLA UNGJEVLAR SMÄLLER ONÖDIGA SMÅ ÄCKLIGA KINAPUFFAR ELLER VAD SKITEN NU HETER. SKALL JAG BEHÖVA DROGA MIN HUND SÅ ATT HAN KAN LEVA UNDER NYÅR (OCH TYDLIGEN VECKORNA INNAN SAMT EFTER) BARA FÖR ATT NI VILL SMÄLLA SMÅ ONÖDIGA ÄCKELSMÄLLARE SOM BARA STINKER OCH LÅTER SKIT. INTE BARA DET, JAG SJÄLV HATAR MÖGET, MAN FÅR ONT I ÖRONEN OCH MAN ÄR KONSTANT RÄDD ATT GÅ FÖRBI SMÅ MINIGÄNG SOM SMÄLLER SKITEN. VET INTE MED ER MEN JAG SKULLE GÄRNA VILJA BEHÅLLA BÅDE HÖRSEL OCH KROPPSDELAR EFTER NYÅR. JAG SKULLE ÄVEN VILJA ATT MIN HUND ÄVEN ÖVERLEVER NYÅRSVECKAN. FINE SMÄLL FYVERKERIER UNDE RNYÅRSNATTEN, DOM ÄR VACKRA OCH LÅTER INTE LIKA FÖRJÄVLIGT, DESSUTOM SMÄLLS DOM UNDER EN KONCENTRERAD PERIOD OCH INTE HELA JEVLA VECKORNA. ALLA UNGAR MED KINAPUFFAR KAN SMÄLLA AV SIG HÄNDERNA.

TACK.

halleloljaa

säkra källor hävdar att Björn Gustafsson skall medverka i Parlamentet ikväll! OH saaay can you see, by the daaawns early liiight *handen på hjärtat när ni sjunger nationalsången vet ni*




guodmörning!

God morgon! idag vaknade jag 13.20 once again. jag uppsöker snart en klinik. misstänker narkolepsi.

Nu skall jag leka Bush och skriva klart min del av projectarbetet. Snart dax för the big day: Dress rehersal! :D LÄNGTAR! Nån som har en aning om vad jag skall ha på mig när jag agerar Bush? Mer än typ egoism och äckelhet..

Nu skall jag inhalera en liter latte! kommer sen när jag e koffein-berusad. adios for now!




NIGHTY



Mille och hans boyfriend Martini hälsar Godnatt!

image186



Jag vill inte se pirater!

Lier lier pant on fire, kollar på Pirates of the carribbean och sover inte alls det. jag har aldrig sett den ( nu dog ni tio gånger va?)  men alltså jag började kolla en gång, men den tilltalade mig bara inte.. nu ser jag slutet verkar det som, och dom är ju gulliga hela högen.. but I'm just not feeling it... kontroversiella storfilmer gör mig så anti, även om jag älskar många av dom. Om folk tjatar en massa om en film så vill jag helt enkelt inte se den. bara en grej jag föddes med.

yes box allright, snart läggdax. Adjöss!

Kimsan vinkar adjö!

Natti natti sötipöt! Nu bäddar jag ned mig med tortillas och Vänner (ja jag kollar faktiskt på Vänner 80% av min vakna tid). Jag är också medveten om att kl är 21.20 en Lördagkväll men kimsan oh so tired.

Nighty all!

det här med blogg-grejjs

Alltså, jag kan tycka att alla som ger kommentarer angående stavfel, nedklankning och hur mkt dom hatar en blogg är betydligt mkt mer patetiska än vad dom anser att bloggen ifråga är. När det kommer till blondinbella till exempel så fattar nog inte folk att dom ger henne pengar när dom ger henne hatkomentarer, hon tjänar bokstavligen pengar på deras hat. Hur coolt är inte det! Och alla som skriver långa inlägg om hur jobbiga folk är och hur dåliga deras bloggar är, det tyder ju bara på att dom bryr sig. Varför bry sig om nån man avskyr? Jag bryr mig, för personligen delar jag inte många åsikter med blondinbella, men maken till ambitiös tjej får man leta länge efter och jag "ger" henne gärna en liten slant för att följa hennes händelserika liv.

17 och president

Jag är officiellt 17 år numera. Jag är också President of the United States of America. Ba så ni vete.

falsk-leg?

Sara och jag skulle till Slagthuset igår (trodde vi). När jag visar upp min leg som vanligt så säger vakten - Nej det är inte du. eeh? nähe? Han visade kortet för en annan vakt som också sa att det inte var jag. Det roligaste i världen är att det var mitt leg. Pratade med dom ett tag och dom var bombsäkra på att det inte var jag. När jag bad om att få dit polisen så gick det inte alls för sig. Sen fick dom för sig att jag och Sara var systrar, fattar fortfarande inte vad det hade med saken att göra. Vi vände på klacken och åkte raka vägen hem och hämtade mitt pass och min plånbok med alla mina kort bara för att visa av ren princip sak, tog på oss mjukisbyxor och gympaskor och gick hela vägen tillbax till Slagt. När jag visar honom alla mina kort och mitt pass så tror han fortfarande inte att det är jag. Han säger att jag isåfall borde byta bild för det liknar inte alls mig. Jaha? ska man göra helt nya ID handlingar varenda gång man inte riktigt ser ut som sig själv? Är det mitt fel att legitimationer är giltiga i 5 år? Har ju samma hårfärg och samma ansiktsdrag som på bilden... bara att nu är jag 5 år äldre, allmänt.. jag själv märker ju inte att jag förändras utseendemässigt, hur skall jag kunna veta att jag borde göra ett nytt när det jag har inte har gått ut ännu när ingen annan vakt i världen har sagt nått mer än han?

Kom på sen att jag haft problem EN gång innan, men det var 3 månader efter att jag gjorde leget, så jag fick alltså problem TRE månader efter. Då hade jag för fasen precis tagit fotot!! Skall man basera sitt utseende på fotot på legitimationen varje gång man går ut? Jag hade noll smink på min bild och håret i en frisyr, skall jag se ut så ända tills jag gör ett nytt dårå?  Tydligen måste man ju det.. Sen sa den andra vakten: Du ser inte ut som en 85:a heller.
DET var bara kränkning. inget annat än att vara taskig.

Blir så arg!

More pics from last friday



  • My mongolido self
  • Sandra och moi på nykterhetsmöte
  • Jennsan å Sara shakar
  • Jag och Sara, pre-game

LÄCKERHET PÅ ALLA HÅLL Å KANTER

Dessa bilder är noga utvalda.. det fanns bilder som icke tåls att visas på internet. alls. believe me.

image185


Lucia movie night

Va på Lucia Movie Night inatt, det var asmysigt som alltid. Med mjukisarna på och tjejerna på släptåg entrade vi Bion runt 12 igårkväll. Filmerna var helt olika och bra och vi hade supergosigt.

Filmerna:

  • We own the night
Berättelsen kretsar kring nattklubbschefen Bobby Green (Joaquin Phoenix) och hans problematiska förhållande med brodern Joseph (Mark Wahlberg) och pappan Albert (Robert Duvall), båda luttrade poliser. Året är 1988 och Bobbys nattklubb blir intrasslad i den ryska maffians affärer. När brodern Joseph blir utnämnd till chef för en specialrotel med uppgift att sätta dit en känd rysk knarkhandlare sätts brödernas redan ansträngda relation på spel. Snart eskalerar konflikten mellan polisen och maffian och familjen ser sig allt mer indragen i ett händelseförlopp de inte kan påverka.
SKITBRA!


  • Juno
Den varma smarta komedin Juno kretsar kring den 16-åriga Juno (Ellen Page) som av misstag blir gravid med sin bästa vän (Michael Cera). Hon bestämmer att det klokaste beslutet är att lämna bort barnet för adoption till den perfekta familjen vilket visar sig svårare än väntat...
Också SKITBRA. På sitt sätt.

  • Bee Movie

Ett bi vid namn Barry B. Benson, som just lämnat college, skall ge sig in i honungsproduktionen som alla andra graduates. Men med faktan i åtanke att det han väljer är det han tvunget måste jobba med hela sitt liv ger han sig ut ur kupan i det riktiga livet. där upptäcker hur människan behandlar bina i stora biodlingar och står för den största förbrukningen av den honung som bina producerar. han tar ett stort och viktigt beslut och bestämmer sig för att stämma hela människosläktet.
Wooahahaha den va superskön!!! charmigaste på länge!

Lucia Movie Night har blivit en tradition nu =) varje år skall vi sitta hela natten lång och kolla på film! underbart! Och jennie somnade inte ens. tjohoo!
Kanske mest underligt att jag inte somnade, med tanke på mina 3 små sömntimmar natten innan. Idag är jag dock måttligt trött och skall nu dunsa isäng!

Pussel å kräm


tjenna jamen hejsan

Okej nnnnnnnn...NU lever jag! Lämnade nyss in hemtentan, no idea how I did, men det e ett mycket senare problem. Sov ca 3,5 timmar inatt (eeh..imorse?) till jennsan ringde och väckte mig: HALLÅÅ JA! Vaken!!? Klockan 9.
Snart dax för jobb och sen hem och vila en timme sen Lucia Movie Night. Återstår att se hur pass vaken jag kommer kunna vara.. sova 3,5 timmar på 2 nätter? Anyone?

ÄLSKAR Lucia Movie Night! Love love love Bio! sugen!

dax för mat, sen hämta ut mitt nya simkort!!! YÄÄÄS!

Pössel!

en liter koffein till tack

näämen..såwatteh.. läget? jag är helt och hållet igenbommad. ögonen går i kors av koffein och jag bläddrar som en spasmisk gnu genom alla sidor i böckerna för att hitta svaren på frågorna. desperado. är inne på min andra fråga och den skall vara klar innan jag får sova. hellst innan jag ens får lov att gäspa. jag får hellst inte lov att gäspa alls med tanke på att jag sov till 13.20.

Håller på att skiva om hur korruption kan kopplas ihop med failed states. pretty obvious don't you think?

Hörs sen! Pussel å kräm

fejkgraviditet

Checka vad S kan spänna ut sin mage! Noll problem med att fejka graviditet, I'm impressed!


 image180

fredas


Fredags

Sara försöker dansa och jag har jordens läckraste frilla och ser höggravid ut.

image177



Jag är nykter. Sandra med. jag har en till läcker frilla. undra om jag gick ut med den..

image178


goodmorning

Jag vaknade alltså 13.20. tjugoöverett. utropstecken lixom? Jag brukar vakna, tja..sisådär 9.30. men TJI fick jag. Var i och för sig upp 10 och kissade lillen i buskar, men somnade om typ innan jag hunnit komma in igen. Känner mig nästan lite bakis. Kimsan gillar inte att sova såhär länge. uuuh.

NU skall jag äta frukost...ehh...brunch? och inhalera en tunna med latte. ja, koffein skall bli min död.

Hörs lite senare! Pussel å kräm! /Kimsan

pink pigs flying around

Hallå era filurer.. e ni tillgodo med era sinnen ikväll? avgudar det uttrycket. Har en vän som brukar säga så.
'Hon ser inte ut att vara tillgodo med sina sinnen' kan han kläcka ur sig helt plötsligt åt någon, cracks me up!
Snart är det läggdax. Har suttit å stirrat mig blind i 'Modern democracy'-boken. alltså blind. ett tag flög det nästan runt rosa små grisar. då gick jag och drack latte tills jag nästan kände mig berusad. anledningen till att jag stirrar i boken är att jag inte fattar ett jevla juta. imorgon skall jag skriva 3 sidor om den.

Godnatt era små sockersaker! hörs vi imon då?

Pussel å kräm!

image176

det där med en själv..

Alltså när man pratar om sig själv i första person säger man ju till exempel: Nu måste jag kissa. Och i tredje person säger man: Nu måste Kimsan gå och kissa. Men andra då? Kan man prata om sig själv i andra person? Varför heter det tredje person?

Jag pratar om mig själv i tredje person alldeles för ofta.

image175

e ni lite blüga?

ja så var det med det.

här är vi höga på koffein. jag har även en urinblåsa stor som en jordnöt. kissakissahelatiden.

måste studsa vidare guys! men please kan ni inte lämna ett litet fotavtryck närsta gång ni kikar in, en massa nya besökare utan en enda kommentar =) kom igen nurå people, av med maskerna!!

Solooong!

.

Kul att man gråter. Är folk nöjda nu?

IG

Hej alla mina små kyklingar!

nu har jag firat mitt nya simkorts stundande ankomst med 2 latte. t vå styckna koffeinbomber. och jag tänker icke sluta dricka latte förens mina tänder förvandlas till rutten sand.

Idag hämtade jag ut mitt gammla lager av IG-tentor hos kurssekreteraren. Efter ett antal klämtjecka kommentarer från min sida som: ' halleå ja, jag tänkte tömma mitt IG-lager' etc. och ett antal rundor för stackars T.L till lagret (dom förvarar IG tentorna in a galaxy far, far away) så fick jag mina TRE tentor. frågetecken. Förväntade mig en hög tjock som bibeln som typ skulle kräva ett hyr-släp till att få hem. jahapp. tack då. hej.

Min mamma tycker om att göra folk upprörda genom att dra upp saker som hon vet gör folk irriterade. ja alla har ju sin egen hobby så det är ju bara att acceptera. min är att dricka latte. och nä mamma jag tänker inte ringa upp dig igen.

Yaay

Nu är simkortet till min stackars kidnappade mobil spärrat och ett nytt är beställt med samma nr och pengarna kvar. Tack Tele2/Comviq för en överdrivet bra service! Känner att jag måste springa över med en chokladask till killen med den söta rösten i servicen. Till min kära kidnappade Nokia: tänker på dej stackars liten. vi hade många goa tider tillsammans och jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle sluta såhär. bye bye baby. I'll remember you forever.

ciao bella

Amen tja! Läget?

Denna morgonen var nästan skrattretande. I och med att min kära mobil är kidnappad och bortförd av något fattigt offer som tydligen inte har råd att köpa egna saker, så har jag inget larm. Jag kan alltså inte vakna på morgonen. Ringde mamma kl 1 inatt och panikade, hon fick damp och ville sova så jag fick tvinga Sara istället att vakna 9 och ringa mig, sen somna om. Mamma ringde endå kl 08.30, snell hest.
Sen spenderade jag en halvtimme åt att tvinga mina ögonlock att hålla sig uppe. Det är sant. jag började skratta flera gånger för det gick verkligen inte. helsjukt. sen ringde kära sara klockan 9. tacktack

Nu skall jag tydligen skriva en tenta om modern democracy, strong and weak states and changes of world politics.
På en skala mellan 1-10? Nja... minus trehundrafemtioelva?

Adios amigos!

svartskalle?

tlöööt.

hallå betyder inte schwartzkopf svartskalle på tyska?

GODNATT ALLA SÖTA RARA!

Hello Mr. Denmark

Nu sitter Kimsan hos mammsan och kedjeäter gudis och kollar på galna Hollywood skandaler på TV. Jag har bara skogsTV hemma (1an, 2an, 4an åsså dammiga danmark-kanaler..). Varför har vi danska kanaler i vårt basutbud i Sverige? Har Danmark svenska kanaler dårå? Varför ingår inte 3an och 5an istället? OM man ska tänka sådära läckert logiskt så känns det som att det borde vara dyrare att importera kanaler från utlandet... känns som att dom ger oss danmark 1 och 2 istället för 3an och 5an bara för att jävlas.. I Maddes område är alla lappar på Danska. Inget ont om Danskarna, men vet dom att dom har ett eget land? Eller dom kanske inte fattat vinken med att Skåne faktiskt inte är danskt längre. Kanske borde ringa Danmark och berätta hur det ligger till. Dom kanske försöker vinna oss skåningar över igen.. Men ja kan meddela att det krävs mer än broar och kanaler för att jag skall räkna till tio på danska och äta pölse till frukost.

Pussel o kräm/ Kimsan
Och kom ihåg; det är inte lätt när det är svårt!
Haaaj


Hej snyggo

Nämen Hääj! Hur e läget? Om jag är vid liv? Njaäe de skulle jag inte vilja påstå.
smått mental breakdown efter dessa två dygnen. Har insett att sömn är överskattad och att man kan leva på chips, alkohol och mannagrynsgröt en längre period utan att få en stroke. Jag har även åsså insett att om mitt liv hade ett soundtrack skulle det vara 'Genom eld och vatten'. får damp och skuttar runt som en gnu när den spelas ute.

skall strax ta på mig den absolut gräsligaste outfiten jag äger och sätta upp håret i en bregott-fettig knut mitt på huvudet innan jag beger mig.

jag anser det mkt viktigt att man låter utseendet reflektera hur man känner sig.


image174

postens julfest

ohlala! nyss hemkomen från jukpartajjet. kunde bara  käga ägg å potatis hhaahha läckert att man icke äter kött! de va typ femtioelvatusenmiljarder folk där å ja e icke  nykter nånstans. ivana lämnade några cider i min kyl "aja här får du, hinner inte dricka dom nu endå". hehe TACK typ. jag drack cider på bussen påväg till julfesten, David höll på att dl av skam, för de var tydligen aspinsamt, fastän det int end syntes.. aja vissa vill ju va nojiga möhöhöhö. Godnatt!!!
ska sova av mig min alkohol gunattus

Heeelp

Min mobil är borta, måste ha "tappat" den på bussen.. men hur är det möjligt?
Har fått söka runt på eniro som en tok för att hitta nummer till folk jag behövt ringa idag. åh illa.

HJÄLP

Häääj

ojj nu har man jobbat å sitter å dricker cider. Mina kära vänner kom hit innan mitt jobb och skojj att åka och jobba när dom sitetr här å kollar idolfinalen och förfestar haha! nu e de cider för alla slanta! kul att man blir snurrig på en halv cider xD braa kim braaa! Återkommer med bilder ,)

Pöss alla söta rara! :D

bakis-influensa

imorgon:

- lämna lillen hos mamma i lund. och vända igen. suck. leka taxi?
- Kolla runt i Bik Bok o avlida tusen ggr av alla fina grejor
- köpa studentlitteratur för femtioelvatusenmiljarder kr
- köpa jordgubbs cider inför kvällens kalas, hellst skitmånga.
- köpa **** och ***** till Jennsans birthday celebration

Nån som testat bakis-paketet man kan inhandla på typ.. pressbyrån..? 3-stegs-kur som tydligen skall trolla bort bakisheten.. jag brukar mest ligga som en avliden kossa i sängen hela dagen och se ut som nåt i stil med elefantmannen..utom när jag skymtas krypandes i buskarna utanför byggnaden med vovven, med pyjamasen typ utåin. Ja får typ influensa när jag är bakis.

Skall se till att de blir foto ala paparazzi hollywood imorron! säääär vi så då!

Godnatt kompis =) Pussel å kräm!/ Kimsan

american dream

Sådär ja chicos y chicas! Nu är tentan inlämnad. Värsta rusningstraffiken i skolan. mer folk än dagtid. students as a group is a nightly creature. tydligen tentainlämning för samtliga på hela IMER. Har ni värsta diciplinen eller står ni också och knackar på rutan en sekund innan stängning flåsandes som en gnu??

ÅÅhee.. sicken mongo ångest... måste söka stipendier och prata med studievägledaren snart. Ta Masters degree i USA/England står allra högst upp på önskelistan och jag skall kämpa allt vad jag orkar för att göra det till verklighet! När jag tänker på det går det lite lättare att läsa om 'democracy and its critics' som jag i vanliga fall spottar på såfort ja ser den.

*Oh say can you see, by the dawns early light * handen på hjärtat everybody!

3-2=1

Jag tolkar: "OBS!!! The answer shall NOOOOOOT exceed three pages!!!!" som att man typ får stryk om man skriver 3 och att det är helt OK att bara skriva en?

1 är ett bra nummer. 1 blir det.

skolan by night

Okej de blir tentainlämning inatt! Med passerkortet i högsta hugg skall Kimsan lämna in möget en minut i 12! Ja, det står hand-in 23.59 på schemat, vilket jag och Madde trodde var en slags kul grej (typ), tills vi sprang in i kurssekreteraren samt lärare i skolan runt 22.30 en gång... folk är alltså verkligen på skolan och checkar kl 23.59. Hoppas dom stackars satarna får saftigt OB.

Ven får inte va på systemet? *Honden katten glassen honden katten glassen*

Jeez!!

Nu e de skolstress! nu e de verkligen skolstress guys! får typ inga pengar i Januari om jag icke raggar upp 15 poäng till! hujeda mig! Någon som har en gammal tenta liggandes hemma om the European migration politics and policy convergence? Anyone? Jag tar emot frivilliga! (Malmö högskola- jag bara skojjar, please don´t kick me out..)

Klockren situation! Nån som kan leda mig till utvägen?

image173

flooding on the spis

Shit pommesfrittes med grillkrydda och dippsås!! Jag fick cp-ryck och diskade verkligen ALLT igår samt skurade toaletten (nä alltså t o a l e t t e n) fram till klockan 02.00, hade timman varit mer civilicerad hade jag säkert dammsugit åsså! vad hände?? Sen gick jag och lade mig omänskligt belåten med mig själv...vaknar kl 11.15 går ut me vovven och FORTSÄTTER! Får väl kalla in en exorcist eller nått, för det är mycket sannolikt att jag blivit occupied by a demon.. å andra sidan kan han ju få stanna isåfall, ja behöver nämligen dammsuga och moppa golven sen...

Jag fyllde en ugnsform med vatten och diskmedel över natten så det skulle lösas upp och ställde den på spisen, och fann sedan på morgonen hela spisen fylld med vatten.. eeh? Blev till å suga upp me papper...

Igår fick jag som (kanske) sagt en BAUTA tv och tusen växter av Maddelis pappa som flyttade till paradiset igår för att aldrig mera återvända. Han gav ju mig sin cykel också och jag börjar misstänka att han är tomten...
Jag som levt med en 14 tums plutte-tv sålänge jag kan minnas kändes som jag var på Bio när jag kollade på den massiva jätte tvn igår.

Njaaääe NU skall jag nog städa nånting! Pussel och kräm!

mongolido

vää? e klockan redan 12? ja springer runt och diskar å fjantar mig till julmusik och fete RnB (ja ni ska bara veta innehållet i min mp3..) sömn är överskattat *gäääsp* får ej somna förän jag diskat ALLT jag äger.
jag tycker ni skall ladda ner "ella anda sola" och skaka rumpan eenda ner på marken som jag gör så foort ja får chansen!

Nu blire inga mera inlägg today, nighty night... å kom ihåg; bättre med en fågel i handen än tio i skogen!

 Pussel å kräm!/ Kimsan

JULNOJJA!

Är det bara jag som är helt lyrisk inför julen? Jag har pyntat till max och önskar snö mer än jag önskar fred på jorden! (okej humor people, humor). Kom igen nurå, wheel of time SPINN FASTER! Jag driver min närhet till vansinne med alla jullåtar på repeat om å om å om å om igen och kommer på mig själv med att sitta och blänga rakt in i min lilla julgran. ÅH SKYNDA NURÅÅÅ ja får ju damp!!

image172


Musiktips!

ursäkta har folk hört Mariah Careys version på Oh holy night? INTE? Jösses people, ladda ner så jevla genast.

Annars är jag besatt av Mariah. Jag å Cicci-liten var och såg henne i Globen för några år sedan, och sen satt vi vid gallret vid scenen på Tivoli i Köpenhamn i 11 timmar och väntade in konserten där för 2 år sedan. Sahara -värme, hysteriskt folk och en evig väntan men det var tamejfasen det bästa ja vatt me om! (L)

Hej mitt vinterland!!

Nu har Kimsan vatt på stan och shoppat järnet! Julklappar till ditten å datten och en minigran och tröjot till moi och en massa strunt!! Medverkade även vid Mammas och lillsyrrans middag på La empanada, mina små loved ones. Mamma fick  nästan tårar i ögonen när hon berättade i detalj hur det såg ut när hennes ena orm dog imorse.

Lillasyster sätter ett nacho chips i halsen och hostar sig gul å blå så tårarna sprutar åt alla håll och kanter och mamma tittar på henne och säger likgiltigt: Är det jobbigt? haha.

Nu har vi pyntat graaaanen och lyssnar på "Hej mitt vinterland"! Jag är i så mkt julstämning att det räcker för hela svenska folket!

image170

musiktips!

Lyssna en sväng på mixen av No one med Alicia keyes och Cassidy, likey alot.
Jag kan tycka att originalet av One one kan kännas en smula platt för min privata smak, men å andra sidan så är den mer ärlig på det sättet på något vis. Men mixen är iaf brao. download immediately and not sooner!

Men mamma dåå

Sms Kimsan - .. åsså kan jag möta upp er nånstans, vart ska ni?
Sms Mamma - ca 4, ringer sen.

Det allra mest klassiska cenariot är:
- Mamma vad skall vi äta?
- men jag e inte hungrig nu, det blir senare.

Min mamma svarar alltid på frågor. dock ej frågan man ställde utan på förmodligen en helt annan fråga.

Kärlek till dig mamma dearest.

Min skatt





Läcker dag!!

Somnade 19.00 igår (herre jesos, I know!) och vaknade 08.30 idag, lagom harmonisk. Har suttit lappar uppe i veckor om brandlarms-test här i byggnaden med texten: "Test brandlarm Måndagen den 3:e December" jaha? Thats it? Förr har dom testat larmet i korridoren, vilket e fine för de stör inte så mycket, men JUST DET för nu skulle dom tydligen testa ALLA larm i ALLA lägenheter. läckert? Icke! Lät som jordens undergång och vår förmiddag blev ett helvete kan jag meddela. Spring ut å in ur huset för larmet skulle testas i omgångar. Tinitus! Sen skulle jag cykla till skolan och hämta upp en gammal tenta inför min omtenta. Flåsade som en gnu och svettades niagara och så upptäcker jag att han jag skall hämta tenta av är sjuk, läckert? NÄJ. Bara att flåsa hem igen.. SUCK ggr 40.

Nu e ja hemma från jobb och tlöööt. Projectmeeting imorronbitti.. oh yes baby.

Nighty!

image153


häj

image152

don't feed me!

S: hallå jag kommer snart, men kan vi äta nått sen?
Jag: Ja okej, köpa pizza dårå?
S: NÄÄÄÄÄÄ Kim! jag Bantaaaaar!
Jag: oh...okej...Vi lagar nått då..
S: mm..

freakshow

Jag kan informera er alla där ute att om ni tror att ni känner mig så kan jag helt gratis dela ut en stor fet tankeställare till samtliga! Jag är störd på alla sätt och vis. Om ni fortfarande undrar på vilket vis så ber jag er att verkligen fundera på alla vis en homo sapiens kan vara störd på så har ni den nya bilden av mig.

Föresten, vill dom okända rösterna i min högtalare vara snälla att försvinna. hellst snarast. jag kan lixom inte lyssna på Oh holy night.

Godnatt

RSS 2.0