too close for comfort

oh dear precious mother of..everything..help me! Jag har blivit tok-besatt av 'too close for comfort'. det är alltså allvar nu guys. jag är rädd vad som skall hända om jag slutar lyssna på den. i might die.

HÄJ...?

Maddes pappa ska som bekant flytta till Thailand och bestämde sig för att överlämna sin cykel till mig TACK.
Madde meddelar att cykeln kan hämtas Fredag förmiddag och att fadern är informerad. Jag antar utmaningen och beger mig till Arlöv för att plocka upp den nya familjemedlemen. Hela kalaset börjar med att jag måste ringa Madde och fråga vilket färg det är på huset (annars har jag spenderat halva min gymnasietid där..). När jag kommit över min temporära amnesia och funnit huset, ringer jag på och övar på min hurtigaste "tja-ha-de-kul-i-ditt-nya-liv-i-Thailand-äre-lugnt-om-ja-tar-din-cykel?-min,och hennes pappa öppnar och brister ut:
-Öh, nämen hej Kim..?
Jag - eeh..HÄJ..cykel vare ja..eeh..*flina*
Han - Javisst, du..visste..att...vi va hemma eller...?
Jag: eeh...aa..eeh...hehe...

Kan meddela att karln ICKE var medveten om att jag skulle komma och föra bort hans cykel just denna dag. Det är inte så att jag brukar ta vägarna förbi och kolla läget precis, har ej befunnit mig hos dom sedan gymnasiet, 3 år sedan hallå ja! Smärre pinsamhet, Madde hade tydligen pratat med sin bror om mitt besök...info som inte rikitgt nådde ända fram till fadern. jo tack!


Han Andreas-muppen i Idol: "wycleff kallade mig homie!" han e så löjlig att jag möglar igen totallt.. Idol ger mig exem..

Hejja Madde!

BRA MADDE!

Madde togs till helt andra höjder i vår vänskap ungefär sisådär kl 21.00 igår då jag öppnade ett mail från henne med ett elektroniskt julkort. Jag vill nu uppmärksamma er alla om hennes omänskligt briljanta smarthet och uppmana er att genast använda henne som mall i hur ni skall bete er i livet. Jag tycker Madde genast skall ge upp sin livssituation och ge sig ut på föredrags-turné i Sverige, eller varför inte hela världen.

Ur en postterminalisk synvinkel så är julen en tid då magsåren gärna frodas, så jag uppmanar alla att boka Madde för en pratstund då jag tror att ni alla kan lära er ett och annat av denna brighta kvinna.

Om jag ser julkort från någon av er på rullbanden så finns det en risk att jag förlorar förståndet and may have to kill you.

Ha en bra dag!!

.

Tillfälligt avbrott

Take me home to the place I belong

Tänt ljus och krupit upp i sängen med mysfilt och vovve. Hade velat göra en kopp latte men risken finns att jag aldrig mer somnar. Thé är inte lika lockande som flytande koffein. Skall läsa ut min political philosophy-bok och förhoppningsvis somna tidigt (knappast troligt med alla störda sömnbeteenden på sistone).
Nyss hemkommen från Lund och pustar ut efter ett par dagar med familjen, missuppfatta mig rätt. Jag älskar dom hela högen men jesus christ vad skönt det är att vara ensam igen.
NU blir det kvalitetstid med vovve, plugg och musik!

Pussel å kräm/Kimsan

image151

Orgasm och lik

Jobbet käkade fancy dinner på Casa Mia igår. kalaset gick på 3 rätter och en jävla massa illamående. David som skulle ut å festa senare på kvällen såg tillfället som en gyllene chans till förfest.. vilket grabbgänget en bit bort också gjorde.. pre-game på fin restaurang...kändes som en enda stor förfest deluxe. Senare tog jag och Åsa oss en svängom på Lilla Torg för en drink.

image149
Kimsans favvo: Orgasm!


Jag och Madde i 3:an xD Läckerheter!!

image150

Morbror min kom nyss och levererade döda musbebisar i papp-påse till mig som jag skall leverera vidare till mamma som jag skall till ikväll. Hennes orm-mat...
Kan inte beskriva med ord hur vidrigt det känns när man skakar påsen och kännser stenhårda musbebisar klicka mot varandra.. *huuää*
Tänk att jag skall färdas ända till Lund utan att en enda själ vet att jag har en likpåse i väskan med döa möss.. undra vad folk har i sina väskor utan att folk har en enda aning.. Jag känner för att gå igenom en flygkontroll och se vakternas reaktion på innehållet..

HEJSAN

Hej jag heter Kim Maria Louise Hild och är jordens mest förvirrade människa. Nu vet ni det.


And by the way: Frida jag saknar dig! Vad har Australien som inte jag har??

bubbelvatten

gomörn ugly! kl är halv 12 och förutom vovverundan kl tidigt så har vi legat här hela morgonen, tillochmed lillen snusar under täcket. väntar in min lunchdate med Jennsan och lyssnar på jag ska följa dej genom eld och vatten öööver land och haaav. jag är en nörd, men det är bara att tugga och svälja och tacka å ta emot ååsså vidare med livet.

mamma sluta köpa bubbelvatten. Mats på Lunds universitet blir upprörd.

pöss

I likey



oh what a day

Whats up with my sleeping habits? När skall jag få mig en hel natts sömn va? va? John Blund?
Vaknade minst 5 ggr inatt och var vaken minst 30 min per gång, tar musten ur mig *puh* Vaknar tröttare än när jag somnade. Finn fem fel.

Det är ett enda stort frågetecken hur jag gick upp och tog mig till projektmötet på skolan, för jag kan omöjligen ha varit vid liv kl 8. Känns som jag var full och har en jätte minneslucka eller nått..
Var på vårdcentralen och fick help with my problem (japp jag har feta problem), hämtade ut receptet och nu sitter jag här. Gnu-trött och ser fram emot 3 timmars föreläsning om Universalism i eftermiddag, oh joy, det heter LATTE i oanständiga mängder. . . Borde jag inte få stammis rabatt på Waynes snart?

gnu-fet

trött som en fet gnu. skulle tydligen sova bort hela morgonen.. vaknade kl 8 när klockan ringde och började nästan gråta av trötthet. det blev till att somna om efter en kisserunda med vovven, typ krälandes. det e bara trötthet idag helt enkelt. kom till jobbet med en redbull i handen, och fick komentarerna: Var är ditt kaffe kim????
Oj? Folk lägger tydligen märke till allt. jag anser att koffein får inta vilken form den vill.
En sak: Snälla folk, skriv tydligare på breven! sluta styla med läckra handstilar, snor-störigt, man fattar inte vart det ska! och postnummer är 5 siffor, INTE SEX!! dessutom är vi inga orakel som automatiskt vet vart ditt brev ska..så sluta skriva typ: 226 55 <--?? , hur fan ska vi veta att de va de du menade. dumburk.

fick a sudden urge för att krypa ner och mys-glo på en movie. gonna.

orka idol. sluta sverige. klipp navelsträngen nu please. NATTI.


om rökning

Jag har en onormalt stark åsikt angående rökning, och läste ett toppeninlägg i prinsessans.blogg.se

SHIT! bussen... uppdatering senare! måste rusa! HEEEJ


 okej Update..

Jag tycker att rökning är den hemskaste sorten av beroende som påverkar de som inte har beroendet negativt. Vissa har argumenterat att alkohol skadar fler männsikor hemskare, i form av rattfylleri, interna dispyter i familjen som alkoholen kan orsaka och liknande. Jag kan hålla med om att alkohol kan medföra större direkta skador i vissa fall, MEN cigaretter påverkar negativt varenda gång en cigarett tänds. Om inte miljön och luften i allmänhet så andas någon i de flesta fallen in röken mer eller mindre. Jag tycker rökning kan vara en hemsk egoistiskt grej sålänge rökarna befinner sig i närheten av icke rökare. Dagligen får jag (och säkerligen flera hundratusen andra såklart) stå ut med hemskheterna överallt ute. Och jag tycker faktiskt inte att det är vi som inte röker som skall flytta på oss, utan det är rökarna. Vi har inte bett om att få andas in skiten, vi föll inte för grupptrycket när vi var yngre (för att nämna ETT scenario som kan ha orsakat beroendet). Så snälla, bespara oss som vill vara frächa och friska det hemska giftet och ställ er långt ifrån folk som inte röker. Tack!


är du synsk?

Hallå när skall Björn vara med i Parlamentet igen? Har gått tre veckor nu. när när hallå när? Det är hets mot folkgrupp att vänta så länge. Är skälen ekonomiska skall jag genast betala från egen ficka för att Björn skall vara med i varje avsnitt. Jag efterlyser en synsk människa som kan berätta för mig vilket avsnitt han skall vara med i, ligger du inne med förmågan så är du välkommen att lämna dina personuppgifter! I will contact you!

budget tips!

Hur du åker som barn på bussen

  • Sminka dig skitmkt. Yngre folk bryr sig mer om utseende. Ligg gärna inne med en tydlig foundation rand vid hak-kanten.
  • Lyssna på mp3. Det tyder på materialism. Yngre folk är skitmaterialistiska.
  • Ha volymen på högsta nivå och spela nått i stil med 50 cent. Chauffören skall höra.
  • Se jävligt nonchalant ut. Då ser du 15 år ut direkt.
  • Tugga tuggumi så salivet sprutar. kombinera med förra punkten.
  • häng axelväskan på underarmen istället för axeln, det är sjukt inne, och alla unga människor måste vara inne annars dör dom.


dagens miljonröst

Idag har jag:

Gått upp skittidigt
Ätit frulle direkt, mannagrynsgröt och bauta-latte
Åkt in till skolan och letat upp en artikel i en bok och kopierat. pluggat på bussen dit och hem.
Pluggat rumpan av mig och läst knep-artikeln 500 ggr tills jag fattade
Skrivit hela svaret på frågan om knep-artikeln
Läst det nykopierade materialet inför den sista frågan
OCH belönat mig mig 4 avsnitt av min nyinköpta Vänner säsong nr 7.

Braaa Kim.

Och nu till mina milion voices:
Dagens miljonröst går till: CDON.com och brevbäraren!
Varenda gång jag beställer från CDON.com får jag leveransen 2 dagar senare. Sjukt imponerande att man kan beställa vad som hellst av viken size som hellst och få en avi på det 'i övermorgon'. Kom till och med innom 2 dygn när jag beställde mastodont-sex and the city-serieboxen! Hejja! Jag brukar få Avier på det jag beställt, för jag beställer alltid en helt Vänner säsong i taget, men idag hade brevbäraren masat in hela paketet i mitt brevinkasst, sicken service. Slapp springa till Hemköp. Han fattade nog att jag satt inspärrad med hemtenta. himmla guligt av honom att försöka uppmuntra mig faktiskt.

åsså puss

sjung med mig pappa!

pappa jag önskar mig en musik-session med dig i julklapp. vill att du ska lära dig accorden på gitarr till "too close for comfort" med McFly så ska du spela när jag sjunger.

I never meant the things I said to make you cry 
Can I say I'm sorry?
It's hard to forget, and yes, I regret all these mistakes

I don't know why you're leaving me,
But I know you must have your reasons
There's tears in your eyes;
I watch as you cry, but it's getting late

Was I invading in on your secrets?
Was I too close for comfort?
You're pushing me out when I wanted in
What was I just about to discover
When I got too close for comfort, driving you home?
Guess I'll never know

mucho gusto hola espanjola

dagen har ej varit lika produktiv som gårdagen, men klart godkänd. började med en tidig morgon med gröt och latte (juu) och lite plögg. sen pallrat iväg till skolan på project meeting och varit mucket inovativ. sen har jag tampats med en artikel av sorten knepigare. gaaah. *slit i håret* men nu verkar det funka iaf. tur.

Har gjort oss redo att inta sängen och vandrat den sista vovve-rundan. inte så läckert att gå ut med en hund missinassen som hellre leker tjuren ferdinand vid varje grässtrå än fokuserar på kissningen som, enligt mig, borde vara huvudaktiviteten vid hundpromenader kl 23.00. Han stannar vid en gräsplätt och snusar lite bland stråna, jag fundilerar och filosoferar lite undertiden och när jag kollar på honom igen så har han satt sig ner på rumpan och tittar bortåt i månens sken. ååh mille kom nöuu! om min hund hade fått stanna hur länge han ville vid varje grässtrå och snusa, hade promenaderna tagit ungefär tvåhundraåttiofemtusen timmar mer. utom när han ser en kanin. chompisar! eld i baken.

nu ska vi nussa kudde i detta hushåll. pussel och kräm!

hallå ja!

hallå du mamma jag önskar mig en fitnessboll i julklapp okej?

Nu skall jag glänsa

Idag har jag:

Svarat på en fråga av 3 i hemtentan, och börjat läsa på nästa fråga.
Rensat ut hela min garderob.
Sorterat alla kläder och hängt in snyggt.
Tvättat.
Städat och röjt.
Lagat min garderobsdörr. på riktigt.
Möblerat om min dator till ett annat ställe i rummet, och dragit runt alla sladdar.
Avstått från pizzan jag ville ha, och gjorde en soltorrkade tomater-ciabata ist.
OCH varit ganska snäll. och planerat morgondagen.

hejja

hahahahahhahahahahahahahhahahhaaaaaaaa

HAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAH hahahaha HAHAHAHAHA
i en tävling vann en tjej en kö-kille som skulle från tidig otta stå i kön till HM när Cavalli släppte sin gästkollektion. hon vann en kö-kille hahahahahhahahahah HAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAA




WOOAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(haha)

nu har jag det!!!!

Nu har jag det! jag har det. Musikaler!! Musikaler gör mig lycklig! Jag skal proppa min mp3 spelare med musikal musik och stay happy forever. Joseph and the technicolor dreamcoat, Rent, Highschool musical, sunset boulevard, Fame, Hairspray, Grease, Annie get your gun - kärlek.

"if you wanna be cool follow one simple rule, don´t mess with the quo no no"

image133



Känner du mariah carey?

Man måste tydligen lära känna artister så man är säker på att dom är trevliga och ödmjuka innan man kan lyssna på deras musik ^ ^ Det tycker ialla fall min mamma. Om så är fallet så har jag inte så mycket musik kvar att lyssna på..
Anledningen till min idol-irritation är att det inte handlar om rösten längre, alla bölade när Evelina åkte ut för hon va ju "så himmla go". Jaha? Det faktum att hon inte kan hålla en enda ton verkar inte beröra så många direkt... Fine, man vill kanske inte rösta på någon som är jordens största miffo i en musiktävling där folket skall rösta fram en ny nationell folk-idol, men det handlar alldeles för lite om rösten.

Såwatteh.. så var det med det minsann. Nu skall jag lära mig mer om globalization of culture, arrivederci.

nörd bulle

händer så jäkla mycket och ingenting. skulle kunna börja gråta och asgarva på samma gång för livet är jätte härligt och helt sjukt jobbigt. schitzofrent humör på ingång . . . .

xD

jag KRÄKS av skratt! Fy fasen vad ungar är sköna! Helt fantastisk! Klippet hittat via stina thanx, really, fick kramp i mage och käkar av skratt :D



buongiorno

Nämän tjena! Hade en helt stört intressant lecture idag "Philosophy of Human Rights", med en bra lärarinna som engagerade sig som tusan och gjorde det hela så himmla bra. Synd bara att min urinblåsa höll på att gå i tusen bitar en stund innan rasten, så jag fick rusa ut mitt under tystnaden. sånt har aldrig varit en favorit direkt. men måste man så måste man. Om jag skall vara ärlig så kan jag knappt vänta tills imorgon då vi har del 2 av 3 i Phil. of HR-föreläsningarna! Kan dessutom inte heller vänta tills jag får börja läsa i böckerna. har fömodligen fått någon konstig sjukdom...

Fantastisk makaron och broccoli-gratäng i ugnen och plugg dax snart igen! Älskar man inte bara livet?
Föresten Tess, jag har gjort en jätte tjejig och smålöjlig men skojj blogg-design, ringer dej sen!

PUSS förfan!

VIP i telefonkön

Yes Ladies and gents, jag fick gå före i tele-kön till vårdcentralen. "Du är nummer 11" hette de i 10 min, sen hette de att jag var nr 10 ännu längre...sen var jag 9..sen 8 lite... sen BAM!:

Hon: Ja välkommen till vårdcentralen, hur kan jag hjälpa dig?

Jag: öö? Ja..eh.. HEJ!

Man förbereder sig på ett halvårs kö, med burkmat och varma kläder och ett tal framför sig vad man ska säga när tiden väl är inne. Och så helt från ingenstans, nr 8 i kön, får man helt plötsligt svar, som ett rop från ovan. ellernått.

Tack tack så mycket för den generöst snabba tiden kära ni, you made my day. (och detta faktisk helt utan ironi, jag fick faktiskt bästa tänkbara mottagande och den snabbaste tiden hon kunde klämma fram) tack tack!

åsså brrr

kom just på att jag inte alls bor i malmö. jag bor i nordpolen. det är sant. det skulle kunna vara sant. fryser rumpan av mig här inne. hade jag rökt hade jag tänt en cigarett och duttat glöden över hela kroppen med much much pleasure. det börjar på fullaste allvar snart snöa här inne. inget förvånar mig längre. jag fryser

Spegel-kul



Lillens första upplevelse med en spegel. oh so funny.

weekend pleasure

"Jag ska följa dig genom eld och vatten öööööver land och hav, jag skall älska dig tills hjärtat slutar slåå "


image133

Kolla på handboll är roligt. och krävande. lillebror 11 år har spelat cup och jag och mammsen har suttit på bänken som två exalterade nerv-vrak, tjutit och hoppat så tårarna sprutat. efteråt var vi lika slut som spelarna. får se om mina besök på handbollsmatcherna blir ett upprepat moment... Pappa satt i jobb-rocken med laptopen i knäet och såg ut som han från hipphipp som gör 40 saker på samma gång. när det var dax för lillebror att spela match så gav han dock full fokus på planen och kastade ur sig ett och annat " BRAA Ludde, härligt Gabbe!", ganska lagom sansat till skillnad från mitt och mammas katastrofala: "NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ, ÅÅÅH, jag krääker jag kräääker, kissar pååå mig, SHIIIT, HERREJEESUS, ÅH NÄÄEE, WOOAA"

Nu är det nervarvning.


Idol-evaluation

Äntligen åkte Sam ut ur idol. ja jag följer idol. faktiskt. minsann.
Tyckte inte Evelina passade i Idol då hon inte kunde sjunga för ett endaste ynka öre, snarare så att hon sjöng extra kass jämfört med vad som uppfattas som allmänt kasst. Sam sjöng bara konstigt och äckligt och tillgjort HEJDÅ.
Andreas sjunger bra men ska nog hellre åka hem till sin lilla fru och gosa. En eventuell världsturné skulle knäcka honom som en liten pinne. Amanda är störtcool och sjunger unikt och häftigt, men passar inte in i idol-conceptet. Daniel passar inte heller alls in i idol-conceptet. Han är bäst tycker jag, men ska ju köra nått eget, ingen trams idol!
Marie sjunger sjukt ruskigt bra, men är kanske ingen jag ser vinner idol heller... Nån som jag tycker skall vinna är Mattias, för han är sådär lite lagom sockersöt, sjunger bra och är lite måttligt charmig: passar exakt in i idol-ramen.

Hur ska man tänka när man hejjar på någon i idol? Hur dom sjunger, hur dom beter sig, personligheter, hur mkt "idol" dom är?

nuså..

Lyckades tydligen få in min gamla design i denna bloggen, tur det för den andra såg ut som en spya nerdränkt i mögel. Men tydligen syns bara den designen i explorer, inte i min andra internetgrej...aja...nu ska jag bara byta header och putta upp bilden å det längst upp... så kanske man blir nöjd tillsist. dock e jag sjukligt irriterad över att hela min andra design försvann...*svära hål i tungan*


Hejdå!

Mitt nya internet har förstört min blogg. orkar inte förklara. Jag har försökt redigera lite nu, men bloggen vägrar låta det sparas, så när jag förhandsgranskar så är det ändrat men när jag sparar det och går in i bloggen så är inget ändrat. orkar dessutom inte ändra tillbax allt, hela designen tog fan ett dygn att bygga upp.
pallar inte blogga mer. e så jävla trött på att inget skall funka.

Hejdå

FAAAAAAAAAACK

VARFÖR ÄR MIN BLOGG FUL???????????????????????????
VAD FAN HAR HÄNT?????????????????????????????????????????????????????


a thousand miles.



ja här har ni fanimej en lista som är tusen mil lång. Påstå inte att ni känner mig fören ni läst den. suckers.

 

Vilken svordom använder du mest?
räknas jösses? annars satan

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
09.00

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Vara med på bilden

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En cykel :)

Har någon någonsin kallat dig lat?
Oj?varje dag när jag bodde hemma :S

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
kanske mer att man behöver medicin för att vakna..

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Förhoppningsvis inget med tanke på att den står i förrådet


Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
vanlig. Men o?boy kommer alltid undan, no excuses

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Njaäe..minns inte isåfall xD

Använder du huvtröjor?
now and then

Kan du vissla?
ja visst kan jag det

Har du någonsin deltagit i en demonstration?


Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Det värsta nöjesfältet kan erbjuda mig!!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Såklart.

Vilket riktnummer befinner du dig i?
040

Tittade du på tecknat när du var liten?
Vadå liten? När skulle man slutat?

Är du blyg inför det motsatta könet?
inte mer än för mitt eget kön haha

Vilken film kan du alla replikerna till?

Alla sex and the city avsnitt

När flög du senast?
När vi skulle hem från Malta i somras

Läser du för skojs skull?
I wish. Bara studentlitteratur som får plats numera..

Pratar du några andra språk?
English.

Har du gråtit offentligt?
Jaahaha

 


Vilka gör du, önskningar eller planer?
Önskar mycket och planerar en del

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Med tanke på att jag läser på högskolan så försöker ja snappa upp en del då å då ;)

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Välja? Då väljer jag piercing.. Helst inget av det.

Kan du kasta macka?
Av en slump har det hänt, inget jag brukar pyssla med

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nä, när åker vi?

Vad har du med dig in på bion?
sötsaker

Vem är din favoritlärare?
PHILIP CLOVER

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Jadå

Gillar du att flyga flygplan?
Jaaa

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Lyhördhet, ambition och jäkla massa humor. Han kan få vara söt med.

När sov du senast på golvet?
Ajaj, jag har ju stengolv?

Vilken är din favoritdrink?
Orgasm

Gillar du din boendesituation?
Ja som fan. Minus alla uteliggare som campar i hisshallen

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
som människa? 9

Äter du frukost dagligen?
Jahadå.

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
förstnämnda iaf.

Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Naj

Vilken är din favoritfrukt?
Vindruvor

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nä, men det är kul att kolla. Kajsa och jag kollade på alla saker på en hylla en gång xD

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
23! Tjohejj vad tiden går

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja. Inte i bloggen dock

Tror du på liv på andra planeter?
Nej


Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
M

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Tror inte på gud. Varför måste man stava det med stort G??

Gillar du senap?
ingen komentar

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
gaaahhhaahhh whyyy?


Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
ja om jag fick veta att jag skulle dö om en minut

Sover du på sida, mage eller rygg?
på alla håll och kanter. Oftast vandrandes

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
en blandning av alla karaktärerna i sex and the city

Har du någonsin köpt något från eBay?
nej

Skulle du säga att du är trendig?
hahaha fan va töntigt

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera?
säga nej?

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Hon prinsessan. Jag tycker om kanelbullar

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
värsta jag vet.

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Pojken som kallades det

Vad är du allergisk mot?
jag tål nog det mesta. Kanske stress då isåfall.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Jag äter inte kött.


tlöööt

jete tlöööt *gäspar käken ur led*
Har varit doggie-nanny hela dagen, vilket pretty much tar musten ur en. En papillon+ 2 chihuahuas= a whole lot of humpin´! Mille och Martini juckade på varandra i skift, och Kicker agerade Törnrosa alternativt opera sångare. När vi skulle ut och promenixa så skulle Mille tydligen få nån slags sjukdom och leka Formel 1 runt runt runt på gräsmattan vilket resulterade i en jävla massa koppel snurrat runt mina ben och 2 chihuahor som blev skvatt livrädda för monster-Formel 1 bilen som gasade på i 440 km/h runt dom och förvandlade alla koppel till typ taggtråd. När jag duschat skulle Kicker visa upp alla sina oktaver med skönsång. Grannarna fick även dom sin beskärda del av den ylande Pavarottisen.

Madde har flyttat till sitt palace de bunkeflo nu, och jag är mäkta avundsjuk!

Dagens Nobelpris: Lidl's islatte på flaska! såjevlagreat

RSS 2.0