Money spent

Köpt böcker för en tusing, och tröstade mig själv med jeans och trosor. In fact, jag har bara 2 par jeans jag verkligen använder och ett par av dom gick sönder uncapable of fixing, och det andra är påväg att trilla ihopa...så jeansen var en survival grej..och trosorna var väl lite av en sådan också, då jag är i stortbehov av att tvätta= inga rena underkläder moaha. Ikväll blir det plugg på allra högsta nivå, sitta uppe med cappuccino och gotte och hela kittet!

Kommit påmig själv med att tänka på engelska och prata engelska med dom svenska studenterna i min klass, freaky! tänk hur påverkad man blir av språket omkring en. Förstår att folk som bott utomlands ett längre tag pratar språket när dom kommer hem igen. jag hade nog varit en sådan... hade nog inte brytit på engelska och pratat värsta svengelskan, men jag hade nog pratat engelska hellre än svenska... i och med att jag redan är påväg att göra det. ser ingen vits med att prata svenska haha, dötrist språk ju! haha!

Nu skall jag bemästra min stökighet i lägenheten, sedan "Basic documents on Human Rights", min lilla fickbok på 1200 sidor och 5 kilo, mumma!

sömnproblemas

Sover mkt dåligt just nu, inatt somnade jag 03.00 och förra natten 06.00! igår fick jag skippa skolan...sova 30 min kanske inte riktigt hade räckt till..eller kanske bara e jag hehe. var dock i skolan idag, men kämpa för vakenheten var ett faktum. Tur att det var mitt favvo lektion- The Convention on the Rights of the Child! FN:s barnkonvention, där det bestäms om barnens rättigheter. Kollade på Alpha dog med T idag, den va braao, men ACK vad sur jag blev på det dumma slutet. Även om det var det som tog filmen till en annan nivå så blev jag arg.. alla filmer borde lära sig av Askungens slut. Fler filmer som avslutas med  "..and they lived happily ever after" , tack!

Längta till Lördag!


NU ska jag sova... please heaven give me a whole nights sleep?

Puss


oj agressivitet

folk verkar allmänt agressiva. det är ju kul för dom. för jag är tydligen en dålig människa eller nått. skål och välkommen!

Bodoni reggae-night!

Min debut på Bodonis reggae-night var igår! Fastnade totalt! 30 kr inträde och endast vackra mörka skapelser på hela stället. Helt stört kul var det! Visste inte vart man skulle fästa blicken över huvudtaget haha. Reggaen varvades av RnB, lite dancehall och smått reggaeton- helt underbart! Det var nästan mest underbart att vi var nyktra i stortsett.. nån 3,5a öl slank ner innan vilket inte gav ngt resultat endå. Har plugg att göra idag, dessutom skulle dom andra tjejerna jobba, så bakfylla var ingen önskan högt på listan. Helt klart en toppenkväll! Får se vad som står på menyn ikväll, kanske en lugn kväll på möllan.. Hade varit mysigt med middag och gos bara. Imorgon är det Fridas birthday-party och sen Shine, då skall det brakas loss tydligen! Kanske ska samla sig till imorron helt enkelt hehe.

Nu är det dax för plugg, inte sugen men valen e inte många.

Pusselikramis!

Föresten kika in på älsklingens blogg: sarsan.blogg.se

(Jennie darling när ska du också börja blogga?)


beautiful girl reply

Fastnat för livet på den låten. det är forever and ever MIN låt.

" Im way too cool for u boy, thats why it´ll never work"

Ladda ner den och gå runt och skrik den på stan...för de gör jag!


SUGEN!

OOOJ

Folk vill tydligen tjata! ;)

Om det händer mkt just nu? svar ja. Dessutom har mitt internet varit döt i ett antal dagar. Blogg-oddsen har pretty much varit emot mig. ikväll! puss på rumpan


dying

ja min blogg håller på att svälta ihjäl. jag har absolut ingen lust what so ever. vill bara tillbaka. finns inget för mig här. bloggar igen när jag är myself. adios


ÅTERVÄNDA


Minnen


image71

Kräks om jag måste befinna mig här en dag till, vill tillbax DIT!!!

RSS 2.0