jalla mööh

she moves her body like a cycloneFörkylning som heter duga men sånt berör mig inte nånstans. vad gör lite snor i näsan? Om det är bieffekten från att ligga och glassa i solen en hel dag så må det ske! har gnuat i mig en hel latte och en kanna apelsinjuice och nu skall jag gnua mig bort till stan och gnua till mig ett par solglasögon (knäckte mina hux-flux. bra där) och linnen på Gina (ni vet brottarlinnena i femtioelva färger, det är årets plagg för mig. händigare kläder får man leta efter. ger mig icke förän jag har ett i var färg. mööh). adjöken fröken.

en song till Mamma


I will get there


möh?

image607

Terese här e dom, you want to? jag älskar dom..

image605
image606

oh lord how cute


Fick syn på en klänning inne i nån affär jag aldrig någonsin varit inne i förr, minns inte ens vad den hette.. Men herrejevlar vad söt den var! Vill tipsa någon om den för GOSH va söt! vet inte när jag själv skulle använda den för den är lite för varm att ha utomlands och under vanliga party-kvällar etc..och studenten har jag ju redan tagit för länge sen och balen och allt.. men somebody, köp den söta klänningen!!! 499:- på..eeh... Malmströms...bergs...borgs...eeh...image602
image603
image604

minsann

image601

Dagens engelska-tips:

När ni gör engelskaläxan, slå inte upp det engelska ordet i en Engelsk/Svensk ordbok, utan slå upp i en engelsk synonym ordbok. Man får mer hum om innebörden av ordet och bildar sig mer en bild i huvudet av vad det står för. Slår du upp det och får en svensk förklaring så får du bara en översättning och kan ej själv skapa en innebörd av ordet på samma sätt. I det långa loppet lär du dig engelska generellt snabbare om du gör på detta vis och slipper översätta saker till Svenska i huvudet först. Faktiskt.

Det är en sjukt bra dag idag

Ja faktiskt helt fantastisk. Tentan går super, ja e ledig från jobbet och solen skiner som fan. känner ni inte att det är en väldigt bra dag idag. just idag är det det. sen blir det latte, TV spel och skitsnack med David, sen hem och skriva vidare på den underbara tentan. jag är inte ens ironisk. fan va bra.


image600

Lever i mina framtidsplaner

image599

royal diversity


David vem var nu läckrast? huh?

image598

Det är ett jäkla mångfald på prinsessorna. Undra om det är meningen. Fin tanke att ha många etniciteter representerade, men det blir lite jobbigt och frampressat om det är på det viset 'bara för att'. Vill man skapa bara blonda principesas eller kanske endast arabiska så fine. Allt måste inte tolkas politiskt hela tiden.

Jag tycker Belle är hetast. Jasmine har en läcker pojkvän.. så henne hade jag kanske inte tvekat att ersätta.

Gosh! Jag vill ligga ute å suula i suulen. Men nej nej, man måste vara en duktig student. det måste man. ibland måste man också prata om prinsessor. A general wondering, varifrån kommer Snövit? Vilken etnicitet skulle hon kunna tillhöra?

early as hell

Ja då var det 07.30 idag också.. är det tänkt att jag skall vakna så varje morgon maybe? Idag kollade jag på ett Vänner-avsnitt och väntade tills affären skulle öppna. that's right! inte ens Coop har öppet 07.30.

Nu e de frulledax!

laater!


fairytale reality

Jag kan visa en värld, vacker bländande härlig


image596


Pluggar information om visum, TOEFL-test, budget, flyga med hund... gosh! Jag kan inte vänta tills jag får sätta igång och ansöka och dra igång projektet. Please let this year pass by quickly. Kommer bli perfekt.

Pluggar hemtenta för tillfället. Känns toppen. Allt känns toppen. I'm great. "Thats why I'm easy, easy like a sundaymorning".


image597

Soon..

all those material things

Nu ska jag vara jävligt materiell och ha-galen. me wantie!image595

snurribollenimage593

image594
jaadå


men liksom

Nu har TVÅ av mina ex ringt fel till mig innom loppet av en vecka. dom känner inte varandra över huvudtaget. förihelvete slå rätt nummer retards.

image590

07.30?

Vaknar 07.30 (på riktigt) med solen i huvudet och en vovve blängandes 2 millimeter från ansiktet. han liksom blänger på en tills man vaknar. en ganska mild och relativt behaglig metod om man mig frågar. tänkte 'psss' somna om .com, så jag bullade in lillen under täcket och la mig för att snusa vidare. inte för att jag var dödstrött utan mer för att jag av ren princip inte kan tänka mig gå upp 07.30 när jag kan (men aldrig gör) sova hela dagen.  Vad gör man 07.30? Man ställer sig inte och diskar, man städar inte innom något område över huvudtaget, man läser inte (man är liksom endå trött i ögonen på något sätt) och man ringer inte till folk. Det enda man gör är ligger och väntar på den tiden så man brukar gå upp så man kan komma igång som vanligt. Alltså är det onödigt att gå upp 07.30.

Jag låg i sängen sömnlös (medans lillen snarkade under täcket) en halvtimme sen gick vi på en mini-promenad och käkade lite frulle..och nu sitter jag här. Produktivt? Det är lika onödigt att gå upp 08.00 med. Man är för trött för att göra saker men för pigg för att sova. what to do?

Nu ska ja åka å handla mjölk. charmigt va?

Later!


The Eye

Fy fan uuh blää öörk!

Jag och Jennsan såg 'The Eye' på bio nyss. fy fan vilken överäcklig fullkomligt skitläskig film. vi fullkomligt skakade hela vägen till bussen och hoppade 459 meter för minsta lilla (ja, jennie bokstavligen skrek rakt ut och var påväg ner på vägen när en snubbe sprang förbi henne.. jag skrattade ihjäl mig..hon åsså...säkerligen han åsså..).
Vi är med andra ord vettskrämda. Filmen var ju skitbra, men sånt e svårt att uppskatta när man är livrädd.
Dessutom såg jag en som jobbar på samma jobb som mig några rader längre ner, och mitt i filmen hände det något med henne så det blev värsta kaoset där nere...ingen av oss andra i biosalongen fattade ett smack men alla i hennes sällskap fick hjälpa henne ner för hon kunde knappt gå, och några av dom yrade iväg och hämtade personal eller ringde samtal. Alla bara satt chockade och fattade noll komma noll. Jag och Jennie blev hysteriska av nyfikenhet. Dessutom var det ett sällskap som ställde sig upp och gick efter ett tag in i filmen. Vi är bombsäkra på att det var för att det var fruktansvärt läskigt. Tänker inte ens skriva om vad den handlar om. Ni kan gå in på google.se och kolla själva. huuuhhh....

Sitter och lyssnar på musik och tralalalal försöker låssas som att jag inte alls är livrädd och skakar som ett asplöv innombords. Jag vill gärna tipsa er om filmen, men dock vill jag påpeka att om ni e lika rädda för både mörker och skräckisar i största allmänhet som mig så; se den ej. Kej?? Mamma du kan strunta i att ens tänka tanken, jag gör dej en tjänst nu.

Later!

perfect body

En gymnast på elitnivå vill kvalificera till OS och pressen samt strävan efter en bättre kropp och mer framgång präglar tillslut hela hennes vardag och ätstörningar utan dess like tar form. Denna filmen växte jag upp med under högstadiet, har sett den fler gånger än jag är kapabel att räkna och har tyvärr tappat kontakten med kompisen som ägde den. Har försökt hitta den utan framgång länge länge, men fann den tillslut på en sida. Den skall absolut beställas hem då det är en av de bästa filmer jag sett.  Den bör även visas på alla högstadieskolor i Sverige. Går under namnet "Medaljens Baksida" på svenska.

image589


hardcore läckerhet

inne eller ute i modet.. vad bryr jag mig? mode har aldrig berört mig ett skvatt, men snygga kläder har, sen att dom råkar vara moderna eller ente är sin sak.

image585image586
image587image588

älskar att modellen/erna (samma brud på alla?) har en nice body och inte är så mög-smal å äcklig!
Nelly.com brought me to heaven. Synd att skapelserna tillsammans kostar lika mkt som min hyra. typ." never thought I would find Snowhite drinkin' in a downtown bar"

It's official

2 dagars power-flue, eller något i den stilen. förmodad feber närmare 40 strecket samt misstänkt inflammerad visdomstand på toppen av det. It's been two rough days. Efter ett par timmars gråtande och lidande inatt letade jag i hela lägenheten efter mina verktabletter, utan framgång. Natten var fullkomligt olidlig, fick mig nån timmes sömn bortåt morgonsnåret.. Inge vidare kul att ligga med jordens feber och en bultande svullen käke utan droger hemma, så efter mkt om och men lyckades jag, fortfarande långt in i feberdimman, ta mig till närmaste Apotek...stängt pga bygge! Kröp ( iprincip) hem igen och ringde i panik älsklingsgumman som bor i samma byggnad som jag, och hon kom genast ner med en karta med tabletter. räddaren i nöden! tack vare henne har jag kunnat krypa till affären och handla nått att äta samt fått i mig en bit samt varit kapabel att sitta vid datorn en stund.

Nu till det viktiga; det är nu fastställt att jag skall satsa fullt ut på Master of Arts in Speech Communication with intercultural specialization och skall söka till följande skolor: California state Universities Long Beach, Fullerton och L.A. Det mesta är påläst, genomtänkt och funderat över. Nu måste jag bara vänta till i höst på att skriva en kick-ass bachelors degree och ragga till mig 3 letters of recommendation. Bachelor degreen är nödvändig för att ens kunna söka skolan och stipendium såklart, så innan hösten kan inte så mkt göras.. mer än research. 
I've got it all figured out, nu väntar bara det hårda arbetet.. ska bli kul!!


Long Beach..L.A...eller Fullerton?

Light a candle

Jag tänder gärna ett ljus ikväll för Engla och hennes nära, men jag kan inte låta bli att tänka på hur otroligt många fall som inte blir stor-nyheter i tidningarna.. Dom då? Resten som blir kidnappade, mördade, våldtagna..om inte allt på samma gång...Dom då? Vi agerar bara på ett fall av...100? Om vi ska tända ett ljus för Engla, som vi naturligtvis skall, så skall vi absolut tända ljuset även för resten som inte når fram till löpsedlarna.


you hot piece of ass

Det ser ut som man fått mens av mammas nya toalettpapper.


image580
image581

läckert.

wisdom for sure

Love is giving someone the power to break your heart, yet trusting them not to.Ge mig en latte är du snäll.

nap time

"siesta? wake the fuck up and serve us!"


köpenhamn

förväntansfulla brudar i konsertvimlet ett tag innan

image574

Vi ser ju sjukt taggade ut inför konserten..eeh..

image572

pöss vafan! vi äter ju kyklingfilé.

image577

shopping hinns alltid med. synd att ekonomin inte hänger med över huvudtaget..här inne på New Yorker på ströget.

image578

snyggingar på ett fik/bar en timme innan insläppet. (HA! ja här kan man köpa sprit på 7eleven och beställa öl på cafeerna..för er som inte brukar vistas i Kphmn...dessutom är de stört att vi satt på fikade en timme innan.. och sen hamnar längst fram vid scenen!)

image579


Hela dagen fick 79 poäng av 10!

Boyz II men i Kphmn

Det var alldeles fantastiskt! Vilken show och vilket engagemang. Charmigare och ödjmukare grabbar får man leta efter. Vi strosade runt i Köpenhamn hela eftermiddagen, shoppade lite och käkade middag och glodde på folk. Sen placerade vi oss utanför Vega som en av dom första 30. Senare hamnade längst fram vid scenen..och vi som kom överens om att vi iaf inte skulle hamna längst bak. Jag lägger ut några bilder, vilka är helt och hållet mina egna från min egen kamera. Ta dom EJ..och gör ni det endå så kan ni ju ha det på ert samvete att det är någon annan grym lycklig människa som varit där å tagit dom och inte ni. HA!

image558
image559
image560
image561
image562
image563
image564

Vackra rosor delades ut, vilka alla vi längst fram fick framräckt, tack så mycket för det =) och det skulle skakas i hand med alla oss längst fram och ganska personligt tackas för att vi kommit dit, en ära må jag säga! tack själva!=)
helt underbart var det! musikaliska genier är vad dom är.

Över all förväntan.

it's time

Although we´ve come to the end of the road, still I can't let you go


ikväll är det dags för köpenhamn och älskade Boys II Men. love.

Bye guys

Vi är off to Lund, spendera kvällen hos mami sen iväg till Köpenhamn imorgon.

Konsert-klädsel och vovvemys

image556image557

Later!

Kendra it is

image554

They sure do look familiar...

image555
Didn't I just order these..?

häjj

image547image548
image549image550
image551image552
image553visible results

image544image545

Mille spanar på playboybrudar när matte inte ser..å muskler börjar ploppa ut åt höger och vänster på mig! Checka min axel, vad händer? ger träning resultat?
om en vecka har jag förvandlats till en gelgian blue..

image546

(liten notis: Fy fan för uppfödning av belgian blues! djurplågeri!) borde icke skämta om det...fy kim..


vi har myst!

image536image538image537
image539image540
image541
image542

your body is a wonderland

image535

It's a beautiful day to be working out

Mina interlock running shorts har anlänt! "oh say can you see, by the dawns early light..."
image534
Jahapp, nyss hemkommen från träning. Detta har väl förvandlats till nån slags träning/shorts-blogg...
Ju mer ja tränar desto mer pepp blir ja att träna. hallelulja. göra idag? tillbax till helvetet på jobb... idag skall jag meddela dom att jag hatar bytet och vägrar vara där om jag inte får byta tillbax på Måndag. It's a tough world, man får fantamej stå på sig om man skall stå ut.

you'll never get rid of it

because I love shorts

image533
image530 image531image532blablawoa

woaa skrev värsta inlägget som försvann för bloggen bestämde sig för att jag inte var inloggad.
orka blogga. orka bara glo på playboy brudar.

NATTI.

playboyimage522image523
image524image525
image526image527

shorts-mania

image513image514
image515image516


image521
Back-off shortsen samt dom svarta är påväg till moi as we speak. jag älskar shorts. jag har på allvar känslor för shorts. hade det varit giltigt att gifta sig med materiella ting hade jag gjort det. igår.
Det ska väl vara fan att man bor i ett land resembling nordpolen. skit också. men jag spatserar runt i shorts hemma all the time. ganska kul att drulla runt i korridoren med hotpants. man måste bjuda på sig själv. hade vi haft tropiskt klimat i sverige med runt 25-30 grader året runt hade jag bott i bikini och shorts dygnet runt. och så ska folk hålla på och mesa med att man ska ha respekt för sig själv och det har inte folk som viker ut sig och bla bla. låt folk vara nakna om dom vill. vissa kanske tycker det e skitkul att klä av sig och trivs med det som fisken i vattnet. alla vill inte sälja sina kroppar. vissa trivs bara med sig själva helt enkelt. allt behöver inte vara politiskt, ibland´kanske det faktiskt inte handlar om mer än att man trivs med sig själv och inte bryr sig ett skit om andra ser en naken. jag hade kunnat springa runt naken nästan. om det hade varit tusen grader varmare. tyvärr får man väl böter eller något om man gör det offentligt. i sommar är det stringbikini! ska vi åka till stranden mamma?


RSS 2.0