Okey I'm alive



Malmö airport, 4 på morgonen



Läcker flyg-bild




Våra italienska vänner




Mötte upp Denise och hennes gang i Paceville. hardcore!




Outfits bilder finns det gott om kan jag lova.


Tequila rose-dieten var det som gällde.






outfits dude!




Vi spatserar lite vid Hotel Dolmen. ja alltså det heter så på riktigt. det är rålyxigt och typ Burj Al Arab-tusen stjärnigt. saknar min rosa solfjäder.




Jag blev ungefär megasjuk.




Neil and I at Golden Bay. As we pleasantly discovered, Golden Bay is heaven on earth.




Jennie, Neil's kusin och Neil i Golden Bay (best day of my life).





Valetta, den vackraste staden jag sett.




Läckra bussar på Malta




Strandpromenaden i Bugibba




påväg till Paceville





Champagne at Brown's




sen skulle vi tydligen strippa lite efter några glas rosé..




Hissbilder måste man ta.




Eliten på Red Aroma. Jennsan, André, norska Benedicte och Jonas, Axel och Jag. saknar ju er grabbs!



ROOMSERVICE!




posing i korridoren, jadå!




jag förtränger min sjukdom med alkohööl. min å jennsans pre-party ensama innan Havana club, vi intar Brown och typ tömmer deras Sex on the beach och After Eight-shots förråd.. Bilderna efteråt ser ut såhär:






Sen mådde vi skit-illa plötsligt...Observera vattnet på bordet



Sen Havana Club with the gang, sjukaste folket nånsin





Sen började guysen dansa, såndär dansfilms-gemensam grej som bara händer på film. vi dog ungefär så coolt det var. David i flätor och vitt linne total-äger.





Värker i hjärtat av saknad





Neil, Havana Club, Primera Hotell, Tanten i affären, David/Mark/Alan/Beneticte&Jonas/André&Axel/Dario, Paceville, Bussarna, den underbara Maltesiska atmosfären, gatorna med vänstertraffik och utan vägstreck, taxixhauffören som underhöll oss med "My boy lollipop", Browns, Red Aroma, Min maltesiska hostmedicin, Frukostbuffen, Valetta...

Always on my mind


bebe


Min bebis är i Norrland. Så går det när hundvakten också ska ha semester hehe. Kändes lite lättare att mamma tog med honom till Norrland än jag till Malta. och mamma är den enda jag litar helt på med honom. men du är fruktansvärt saknad plutten min!!!!



a little bit of this and a little bit of that

Tonight my dear, då bär det av. Jag har spenderat mina lagom sorgsna hundlösa dagar med att ösa i mig latte, shoppa som en gnu efter rese-stuff, skriva en fantastiskt rolig uppsats om en ännu mera fantastiskt bra bok, nämnligen Song of Solomon, skriven av Toni Morrison som vunnit Nobelpriset i litteratur. Hade kunnat skriva 29 uppsatser till om den, bring it on!

Annars? Sömnsvårigheter till maximala maximum igårkväll då det kändes som jag var 6 år och imorgon var min födelsedag samt julafton samt dagen då jag skall bli prinsessa ungefär. ultrasvårt att somna när man längtar efter nått ganska skitmkt.

MEN inatt åker vi och jag skall lite lagom bekvämt jobba ikväll. Här är det ingen ledighet en vecka innan semestern, här jobbar vi in i det sista. 6,5 timmar efter jag slutar skall vi upp hehe. Latte anyone??

Nu ska jag packa upp min väska så jag kan packa den igen. Men jag åker i förväg till Malmö Airport sålänge, ses vi där då??


Och Sara, gaah ska vi inte ses på en månad?? Böl !! Lova att blogga som ett sär när vi e borta, ska våldgästa internetcafe!



Later!


herregööuuud

Okej alltså folk, inser ni att jag åker om 2 dagar eller? Jennie och jag skall tydligen flytta till Malta, ska som sagt ha med hela jäkla baslådan, och även massa kontakter å uttag. Undra vad hotellet säger när vi först kommer in med ungefär hundra flyttlådor som bagage, sen börjar spela Tommy tycker om mig med bas som hörs till Scicilien? Och undra även vad städerskorna säger när vi dragit kablar med strömbrytare över hela rummet...

"Country roads take me home to the plaaaace I belong...:"





KOMMER STRAX!!

så jävla nära

Malta om ungefär 2 minuter. nä men alltså 4 dagar kvar. alltså fyra. Jag har redan packat, köpt allt som köpas skall och sitter på Sturup och väntar på flyget. Teoretiskt sätt har jag faktiskt det. Vi skall ha med oss mina högtalar med baslåda och var tvungna att test-packa min väska för en lägeskontroll och sen har väskan liksom inte packats upp igen. Så packat har jag gjort. Får hitta på sysslor nu dagarna innan och fejka en såndär härlig charmig inför-resan stressighet som hör till hela härligheten. gaaah skynda!

RSS 2.0