fundelerar

(Hmm.. ändrat inlägget..) Om du undgått att läsa "Liv"s blogg om cancern så gör det nu. Ganska facinerande och berörande fastän det inte verkar stämma alls. Jag har iaf fått mig en tankeställare, och funderat mkt idag. Blivit berörd som ur en bok ungefär. Sen att det kan tyckas vara helt åt vettet att "luras" med ett sådan ämne är en annan femma..
Kan slå vad om att femtioelva bloggare skriver om "Liv" nu, men det verkar ju vara en debatt personen bakom bloggen har velat åstakomma.

Nu skall jag lägga patians.. och NEJ jag tänker inte sluta. tänker aldrig bota min abstinens. jag trivs med mitt beroende. sådeså.



Min mamma är maktgalen och jag är hüngrig!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha ja precis xD

2007-10-09 @ 16:11:16
URL: http://pancaakes.blogg.se
Postat av: Madde

Frågan är om det är på riktigt den där bloggen? Det är inte normalt att orka/kunna skriva och tänka så klart när man är så sjuk. Jag tvekar på att hennes historia stämmer, det finns några saker hon säger angående sjukdomen som kan ifrågasättas... Dessutom föddes det ingen Liv 1987.. :s
Lågt om någon bluffar sådär!

2007-10-09 @ 19:39:13
URL: http://maddeli.blogg.se
Postat av: Madde

ja jag såg sen att stinalee också tagit upp bloggen! Och det stämmer ju, fast hon skrev iförsig inte att hon skulle få dödshjälp ordagrant. Men det lät typ som att hon skulle avlivas hos vetrinären eller nåt, en viss tid lixom hmmm

2007-10-09 @ 23:44:09
URL: http://maddeli.blogg.se
Postat av: Emelie

Jag har ingen box men skulle gärna vilja ha.. Vad kostar en med alla avsnitt? :)

2007-10-10 @ 11:34:28
URL: http://pancaakes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0