Lucia movie night

Va på Lucia Movie Night inatt, det var asmysigt som alltid. Med mjukisarna på och tjejerna på släptåg entrade vi Bion runt 12 igårkväll. Filmerna var helt olika och bra och vi hade supergosigt.

Filmerna:

  • We own the night
Berättelsen kretsar kring nattklubbschefen Bobby Green (Joaquin Phoenix) och hans problematiska förhållande med brodern Joseph (Mark Wahlberg) och pappan Albert (Robert Duvall), båda luttrade poliser. Året är 1988 och Bobbys nattklubb blir intrasslad i den ryska maffians affärer. När brodern Joseph blir utnämnd till chef för en specialrotel med uppgift att sätta dit en känd rysk knarkhandlare sätts brödernas redan ansträngda relation på spel. Snart eskalerar konflikten mellan polisen och maffian och familjen ser sig allt mer indragen i ett händelseförlopp de inte kan påverka.
SKITBRA!


  • Juno
Den varma smarta komedin Juno kretsar kring den 16-åriga Juno (Ellen Page) som av misstag blir gravid med sin bästa vän (Michael Cera). Hon bestämmer att det klokaste beslutet är att lämna bort barnet för adoption till den perfekta familjen vilket visar sig svårare än väntat...
Också SKITBRA. På sitt sätt.

  • Bee Movie

Ett bi vid namn Barry B. Benson, som just lämnat college, skall ge sig in i honungsproduktionen som alla andra graduates. Men med faktan i åtanke att det han väljer är det han tvunget måste jobba med hela sitt liv ger han sig ut ur kupan i det riktiga livet. där upptäcker hur människan behandlar bina i stora biodlingar och står för den största förbrukningen av den honung som bina producerar. han tar ett stort och viktigt beslut och bestämmer sig för att stämma hela människosläktet.
Wooahahaha den va superskön!!! charmigaste på länge!

Lucia Movie Night har blivit en tradition nu =) varje år skall vi sitta hela natten lång och kolla på film! underbart! Och jennie somnade inte ens. tjohoo!
Kanske mest underligt att jag inte somnade, med tanke på mina 3 små sömntimmar natten innan. Idag är jag dock måttligt trött och skall nu dunsa isäng!

Pussel å kräm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0