björngustafssonärbarasåjävlabraVarför sa inte någon till när han föddes så Sverige kunde vara förberett?


jalla ostfralla!

snart kommer görlsen och leker med mwoa. likey likey, vet ej vart vi hamnar senare, men I dont give a däm.
kanske hälsa på KB? Där är jag aaaldrig, verkligen never. Rock och softhet, men det kan också vara göttans. Kanske ska varva vårt RnB shakira-shake shake med en soft kväll på KB.. Det är ju trots alls inte bara RnB som välkomnas av mina kära trumhinnor. Men en soft kväll e jag inte sugen på alls iof..aja

Nu är dom SENA. Sånt uppskattas EJ hos casa de kimsan, sitter här med en cider själv nu i min eviga väntan.
kom kom kooom nurååe..jallajallajalla

detta går ut till alla!

Eftersom det svenska folket inte verkar ha tagit åt sig av inlägget angående brev i min förra blogg kopierar jag nu detta och lägger ut i denna med. Som en liten tankenöt. uppmaning. eller kalla det rentav tvång om så behagar.


- Breven kommer inte fram på samma gång för att ni satt ihopa dom med ett gem (vi måste endå ta bort det och sortera var och en för sig).

- Breven kommer heller inte fram på samma gång för att ni lägger alla i en plastpåse (både punkt 1 och 2 medför extraarbete för oss).

- Breven kommer inte fram över huvudtaget om ni inte satt på frimärke

-
Breven kommer faktiskt inte alls fram om ni klippt ut frimärken från andra brev och klistrat på ditt.

- Paketet behandlas inte extra nogrant för att ni satt på en "aktas" lapp på det, det åker i princip berg och dal bana mellan alla stationer.

- Och sluta skicka levande bin i brev med luft hål! Det är inte kul att stämpla dom breven. inte alls faktiskt.

- Och pliiis lägg inte mer bajs i brevlådorna, det luktar så äckligt på rullbandet. Hela råa fiskar är inget som heller  välkomnas med större entusiam. faktiskt. så stop. bara stop it.


tack!

Jösses amalia =)

Ett mycket givande samtal med en väldigt bright snubbe på en community-sida:

Han:
do U miss something?

Jag:
Näe inte vad jag vet :)

Han: (syftar på att jag tydligen varit inne på hans sida mer än en gång..)
me tanke på att du kommer in o ut frn mig..så tänkte kanche du saknade ngt ;P

Jag:
nix, jag saknar inget. adjö!

Han:
andas lite..du behöver inte leka häfftig..

Jag:
häftig stavas med ett F

Han:
jag vet att dt stavas så..o asåå jag vet vem du e så kom inte o lek alan balan nu hajjaru..

Jag:
hoppla, vad stressig du verkar :) att du vet vem jag är tar jag som en stor komplimang för jag har ingen aning om vem du är

Han:
mm både du o jag vte att du vet vem jag e..så lek inte dum ..hade du inte vatt em jenny sist så hade jag inte vetat ens att du existerat =)

Jag:
har faktiskt ingen aning om vem du är :) och du behöver inte veta vem jag är heller :) brukar inte bry mig så mycket om folk jag aldrig sett i mitt liv. Och jennie stavar med ie inte med Y. Adjö!

Han:
Ju mer du skriver desto mer löjlig blir du ..dumaste tjejen jag har snackat me faan hahaha ...trevlig sommar glad påsk o godjul

Jag:
du bryr dej för mycket om folk. bry dig om dig själv istället så blir det mycket bättre :) glad påsk!

Han:
haha..du skämmer ut dig människa..jag har drivit me dig hela tiden o du tar saker o ting på allvar shiiit..ha dt bra

Jag:
jasså? tycker jag inte :) skäms sällan när jag inte behöver,. onödigt att bry sig om folk man inte känner. Puss hej!


7 things about me

Blev utmanad av modern min att lite smidigt kläcka ur mig 7 sanningar om mig själv:

1. Jag hatar när folk inte svarar i telefonen. Ibland kan jag ringa tills dom svarar helt enkelt.
2. Jag gillar att dippa popcorn.
3. Jag bryr mig inte det minsta lilla om lite smuts i kanten. Jag vill kalla mig själv lite kreativ.
4. Jag har haft Lilla sjöjungfrun i min mp3. typ nyligen.
5. Jag tycker dricka smakar bättre genom sugrör.
6. Jag tycker rösten och lukten är viktigast av de "ytligaste" faktorerna på en kille. Lukta gott & prata fint- be mine!
7. Jag gråter as-lätt. Miss. Waterworks here.

So, tell me Maddeli, whats your secrets? ;)

Ringde du innan?

Mamma: hej var det du som ringde innan?
Jag: Ja, jag tänkte fråga om det var du som ringde innan när jag pratade i tele?
Mamma: Ja, det var för att kolla om det var du som ringde innan..
Jag: Ja, jaha..okej


guuuurka

nä, ja skiter väl i den jäkla bloggen. idag.

Fake Cappuccino :/

Nu ska jag skutta till skolan och kika på montrar. Tänkte försöka ragga upp lite info om FN-kurserna.. eller bara bli lite klokare, you know bara allmänt. Det där med infinna sig i skolan 11 rann iväg lite, då jag somnade halv 4 imorse, och min kropp fullkomligt strejkade när jag skulle vakna.

Skall dricka upp min fattiga Willy´s fake cappuccino nu och rusa till Waynes Coffee och köpa riktigt!...bara för att poängtera skillnaden...liksom.... Willys wannabe cappuccino smakar järn, och vatten. Typ vatten med järnsmak och kanske nån form av odefinierbar kaffe-arom långt bakom alla klökningsframkallande feelings man får när man dricker det. Varför jag dricker det endå? Koffeinet jö.

FN-dax!

FN-dagen imorgon!

Imorgon är det FN-dagen, engagera dig du med! Gå på seminarium, utställningar och kika runt bland montrar för att få en inblick i hur den internationella organisationen fungerar. På fn.se kan ni kika på vad som händer nära dig, och bli medlem i det svenska FN-förbundet. Kom igen, du behövs! Röj en mina eller 2 ;)
Själv skall jag infinna mig på Malmö högskola kl 11 för att rensa alla montrar och springa rundor i Bilbliotekets utställning tills jag blir utkastad! :D Join me would you?!

image125

Telefon-försäljar mögel-folk

Han: Hejsan jag ringer från..
Jag: *Klick*

Ringer ni mig igen ska jag komma hem till er och spotta på era bilrutor. och sno era kanelbullar.

blogg förvandling

Min blogg har tydligen förvandlats till en musikvideo-blogg. Alla RnB/dancehall/reggaeton/reagge/zouk/eller  älskare kan allt besöka moi dagligen för en ny schööön video haha :D


Stiligt. En bara så ovanligt bra version på So sick. Älskar AOL Music sessionCandace Jones och Akon trallar tillsammans i en super härlig mix av Don´t matter
 

samarbete med ying-yang tvillingar e bra

Honey, din original version är trög och tråkig, samarbeta med folk så blir det något av skiten! :D Ying yang twins, exellento! skulle kunna gifta mig med basen och skaka rumpan all night lång!Ses i Maj!!

jag: hejsan jag skulle vilja boka tid för undersökning av problemhy.
hon: ja, då är det hudspecialisten du vill till?
jag:  ja, precis.
hon: ja då tar hon emot nya patienter i Maj månad.
jag: ehe... naah... det var kanske lite länge. Tack endå!

Maj. Maj månad. Jösses. Hade gått fortare för mig att själv utbilda mig till hudläkare och kolla min egen hy!

Så jävla klockren


where did all the great people go?

Va på shine igår, mucket trevlit, förutom att folket inte betedde sig normalt någonstans. Inga tafsande slemmiga äckel utan mer bara allmänt onormala. En snubbe kom fram och sa att han blev kär i mig (???). Gu så trevligt... stay in school.... En annan tog tag i cicci och vägrade släppa. Nä men okej. En tredje kom fram och sa "jag älskar vita klänningar" sen gick han efter mig i en kvart. Sa inget utan bara gick efter. Läckert? Eller kanske normalt? Vart tog allt normalt folk vägen? Eller ja.. var har allt normalt folk i Malmö gömt sig.. for ever..

image124

Om man bortser från abnormaliteten bland medverkande gäster på nattklubben, så var det en för övrigt jäkligt trevlig kväll. Roligast var hemma före utgång, as usual. Varför stannar man aldrig bara hemma och har förfest hela natten istället?

Parentes!
Vet ni vad jag hatar? absolut hatar!? JO frågan: "Vad händer hos dig då?" Eller: Vad händer i helgen?
Vadå händer? Här händer väl inget? Och om du skall undra vad jag gör så fråga som en normal människa. Och det händer väl säkert skitmkt saker i helgen..? ÅH folk, specificera er eller fråga normalt vad ja ska göra i helgen ist!

Bli normala! (för jag är ju så otroligt jäkla normal själv)

uuff

Häj. och Näj. Jag är inte nöjd med min jacka från Halens. Den skall ompacketeras och skickas tebax pronto. Its sad, so sad. its a sad, sad situation (sorry seems to be the hardest word). nu vill lillen att vi skall pinka i buskar. hejja daniel i idol! Puss

hej svej i lingonskogen

Karolina sa helt plötsligt på jobbet igår: "Måste bara säga att du har så fint hår!" DAGENS PUSS GÅR TILL KAROLINA.
Sen gick det runt en tjej och knaprade ostbågar ur en lsådan där minipåse.. var nog rätt många som spanade efter henne..


orka blogga mer. Godnatt!

Hilton i Rwanda

Först tänkte jag "okey fine great". Bruden skall actually åka ner Rwanda, det är ju bättre än att springa runt i glitterbikini upp och ner längst Hollywood hills, men sen uppenbarade sig nästa rad: "Besöket i Rwanda planeras även bli en del av en realityserie med flera kändisar, som grundaren av Playing for Good ligger bakom". Nej fel. Reality-serie? Jag hade blivit femtioelva gånger mer impad om dom hade skrivit att Paris hilton nyligen varit i Rwanda utan att någon riktigt visste om det, utan att ge 40 st "jag kände att det var rätt, dom har det så dåligt och nu är jag en mkt bättre människa"-presstal efteråt. uuuh, allt för att se så bra ut som möjligt. det gör bara hela alltet till en löjlig charader.

mööh

Klockan är 12.00 och jag har redan hunnit fundera på att köpa cashewnötter, gått till affären och köpt cashewnötter och ätit upp cashewnötterna. Jag har även hunnit dricka mjölk med rosa sugrör.

Idag ska jag läsa the US and Swedish constitutions inför seminar imorgon. I förrgår sa min föreläsare: "You don´t have to go to the seminar on thursday, it´s not obligatory in any way". ärthjärna. Så kan man väl inte säga. det är väl ingen vits att göra saker om man inte är tvingad?

Skämt åsido, jag älskar min utbildning.

Nu ska vi se vad dessa constitutions har att komma med. Pöss!

käft käft käft

bara käft käft käft. håll bara KÄFT! Fan va min granne skall låta, konsertvolymmusiken- fine. men vad fan det än är han pysslar med som låter som innomhus-åska? KÄFT.

ååå........ÅH!

bloggvärlden, jösses!

Okej jag har INTE power walkat med pinnar genom stan, jag har heller inte rensat alla mina kläder eller låst in SATC boxen. Jag har däremot kollat på jättemånga satc-avsnitt medan jag diskat allt jag äger och slängt sopor och funderat på att läsa. kompromiss? ska fundera lite till på att läsa, sen ska jag kanske faktiskt göra det.

Lyssnar på Stand by me och funderar över bloggvärlden. Folk verkar falla ner pladask på marken av chock och gråt när någon nämner i sin blogg att dom inte älskar alla människor på jorden. Folk verkar i allmänhet också tycka att det är påhopp, kränkning och helt och hållet omänskligt att skriva att man tycker en blogg är kass och tråkig. Jösses. Folk snuttifierar det här med bloggandet och om dom nu börjar gråta över att någon skriver vad dom tycker så kanske dom borde lämna det offentliga bloggandet och sätta sig och skriva i en dagbok med sin nalle i famnen och tummen i munnen långt inne i sin garderob istället. Att kränka och skriva nervärderat om någon i sin blogg tycker jag är när man tex. skriver att en person är en ful äcklig liten f*tta som kan dö i helvetet, ja ni fattar, inte att tycka att blondinbellas liv består av shopping och latte. En blogg går ut på att skriva åsikter, tankar och liknande, snälla folk ta ett djupt andetag.

Puss!

GULLE-PAJ!Ni kan ju omöjligen missat denna omänskligt über-charmiga sötnöten. om så är fallet så titta immediately and not sooner!

Fröken Schweden?

Tycker ni att dessa fröken sverige-finalisterna var läckra eller... hoppas dom skämtar eller nått
---> http://www.frokensverige.se/landsdel.php <---

standard?

Plan:
Vakna 8
Gå upp 8
Äta havregrynsgröt och te
Gå och träna

Verklighet:
Vaknade 11
Gick upp halv 12 efter ett SATC-avsnitt
Åt bullar med ost och gurka och latte
Sitter och bloggar

Ny plan:
Power-walk runt stan ( ja med stavar)
Läsa allt i demokrati-boken
Rensa mina kläder
Låsa in SATC-boxen i förrådet

Förmodad kommande verklighet:
Power-walk till coop, högst.
Läsa inget i demokrati-boken
Låta kläderna ligga kvar en vecka till i soffan
SATC-maraton (vilket kommer vara anledningen till alla ovanstående punkter).


I´m the worlds greatest.

Läckrans naglar

Jag kan helt enkelt inte hantera nagellack. Får ingen ro att torrka det så jag rusar runt som en gnu å ska pilla med de ena å det andra tills en efter en nagel är utsmetad och jag svurit så många svordomar jag känner till att mina grannar har all rätt att misstänka tourettes syndrom på mig. Byggde mina naglar med hemma-kitt igårkväll och vill frencha till dom men icke sa nicke för jag är tydligen handlingsförlamad när det gäller nagellack.

nyss gurglat borccolisoppa med ägg och rotat fram "Democracy and its critics" i väskans djup. Kanske läsa snart?
Dagens lectures var ingen höjdare så det där med att läsa vidare i ämnet ikväll är ingen höjdpunkt jag tänker fira med champagne direkt.

Kanske dax att komma till skott med något innan jag fastnar här för alltid och evigt! adjö!

Min passion

Ni som står mig närmast känner till min allra djupaste passion i livet- hästkulturen. Ända sedan barnsben har hästarna spelat en offattbar roll i mitt liv och jag växte upp på dess rygg. Skall lista det vackraste och mest betydelsefulla.

Spanska ridskolan i Wien
En plats jag tänker betala dyrt för att besöka någon dag.
Ridhuset, som används till riduppvisningar av olika slag nuförtiden.

image107

image108 image109
På den spanska ridskolan används endast den vackra lipizzaner hästen. Observera att lipizzaner fölen oftast/alltid föds svarta el. bruna men bleknar med åren och blir tillsist helt vita.


Flyinge stuteri
Flyinge är ett av de bästa förstklassiga avelsstuterierna i världen med en mängd topp hingstar.
Detta var min praktikplats i 9:e klass. Jag befann mig i himlen i 2 veckor i stostallet under fölsäsongen. Fick ut och gå med fölen, ta hand om stona, vara allmän hjälpreda och även vara med vid insemination. Det var en upplevelse sent (om inte aldrig) att glömma! Flyinge finns i Skåne och borde besökas av alla som tycker om hästar, det är pampigt och helt underbart. Glöm inte att beställa biljetter till Flyingedagarna som bjuder på öppethus och show den 10-11 November! 220-250 kr för vuxna! =) Den hingsten jag tycker är vackrast just nu på flyinge är Daytona.
image110 image112 image113Hästraser
En hästras som ligger mig varm om hjärtat är Shetlandsponnyn. Växte upp med en liten shettis vid namn Dixi, hon förgyllde allas vår vardag och fanns med oss ända upp till 25 års ålder.
image114
Såhär nuffiga kan dom små liven vara =)

Araben
Den ståtliga araben är en av de vackraste hästarna som existerar enligt mig. Tyvärr används dom en del till galoppsporten, vilket jag är emot. Jag hade ett arabsto en gång, vackra Peg =) ungefär så såg hon ut, tösen:

 image118andra vacker hästraser är lusitano och andalusier.
    


Ser ganska lika ut, men jag älskar ståtliga hästar.

Skulle kunna sitta i timmar och titta och drömma om mitt eget stall. Saknar hästarna så det gör ont. Det är en kärlek som aldrig försvinner utan växer i sin frånvaro.


why snooze? why whywhywhy?

Är jag den enda av jordens befolkning som inte snoozar? Jag har i princip aldrig gjort det. Får inte ut ett endaste dugg av att ligga kvar 10 min längre. Kan lika gärna öppna upp hela mitt hjärta och medge att jag faktiskt nästan mår lite dåligt av att ligga kvar längre i små 5 minuters intervaller. Blir bara psykiskt jobbigt. Jag kan inte njuta av den (totalt onödiga) extra vilan om jag vet att jag endå måste upp direkt utan några som hellst undantag. Jag vet tillochmed vissa som ställer klockan på tidigare än behövligt bara för att kunna snooza. ex..ex..excuse? Folk plågar alltså sig själva med flit? Dessutom kan det väl inte vara bra för kroppen att vakna sen ligga å dra sig i väntan på att behöva gå upp. Vilan blir väl effektivare om man helt enkelt ställer klockan lite senare på den tiden man måste upp? Visst jag ligger kvar i sängen i nån minut för att vakna till och typ.. fatta vart jag befinner mig, men NÄJ till snooze.

(snooze låter som nånting man kan ta i tv-spel för att få ytterligare poäng eller nått)

Ett lagom positivt inlägg *flina* Nu skall vi ut och dansa samba i höstsolen! solong!

bara schiitmkt bilder!

Nu är det på följande vis, att jag typ beslutade mig för att bara bomba in så mkt bilder som fysiskt möjligt från ett par dagar, ist för ett foto i timmen-grejen. Bilder som bilder jö.

God morgon älskling! Såhär blir man väkt varje morgon, mumma!

image89Mamma promenad. kom då kom då? va va va? skynda, hallå hallå!

image90

Müsigt påväg till innerstan

image91


Den här snyggingen välkomnade oss tillbax... läckert kors på ryggen för övrigt...

image92


Såhär har många dagar på sistone sett ut:

image93


Va? Mkt skit man får i brevlådan numera...  Ville bara äta upp lappen och sen kräkas upp den, för jag är superduper INTE religiös nånstans..

image94


Här sitter mamma (och Zelda) och pluggar.. Zelda är en mkt karaktärisktisk hund..

image95 (Förra året)

 
Mina älskade Emmis-kaffe, möms!

image98

Glott på tusen avsnitt av vänner

image99


Snömannen i antarktis-jackan är nu framtagen!

image100


Här bor vi:
Korridoren

image102

Hisshallen:
image103


Stökighet. Nån som vill hjälpa mig att få upp NY tavlan?Jag behöver en sambo.

image104 image105


Provar tunika under tandborstning (?)

image106


Vill att man kamera ska fuunka, så jag slipper fota med mobilen jöö!
Vet nån hur man byter batteriet i kameran? (nä inte dom vanliga, utan det "Inbyggda")


PÖSS

totally jätte tired

Helt slutkörd. Lägger in alla bilder imon. adios

Lura din hjärna vettja!

Fotar för fullt idag, lägger in alla bilder på samma gång antingen ikväll (kan bli tajt med tid) eller imorgon förmiddag när jag och sara ligger hemma med värsta bakis-influensan.

Just nu studsar jag runt som en toss och städar, med musikvolym som skulle kunna få mig utsparkad ur byggnaden! Löjligt hur man kan lura hjärnan till saker, lite dans och musik gör att man tror att det är kul att städa, om man fokuserar på dansdelen så tror man att det e det man gör som huvudsak.. om ni fattar...haha. Skall köpa en bok till skolan idag inte sugen men man får väl köra med samma taktik där. Käka en massa godis vid sidan om eller nått så man tror att det e det som är det viktiga..eller nått :P SKA hinna med att köpa boken OCH köpa islatte OCH ta den tidiga bussen till jobb idag. JA det ska jag! Blir galen, varje gång jag tänker vara en smula tidig till jobb så jag slipper stressa så är det traffikstockning/sena el. för tidiga bussar/bussar som inte kommer alls/bussar som går sönder eller helt enkelt bara något i vägen, som gör att jag kommer för sent istället för för tidigt. Så nu tror min arbetsledare att jag är värsta slarvern, men nej det är jag icke.

Nu städas det vidare! arrivederci!

ett-foto-i-timmen dag!

Imorgon är det min EFIT-dag (ett foto i timmen)!

Ett foto i timmen skall tas och läggas upp! :D Kuuuul! Kommer använda mobilen då min kamera är helt å hållet störd.

ruuligt va? Någon som känner för att göra likadant så hojta till! Kul att se ju! :D


stiletto stiletto stiletto


Jösses amalia i himmelen, vad är det jag skådar på denna fot? Synvilla? Ser ni ser ni?? Jag vill återfödas som Ashley Olsens fot i nästa liv, deal?

när när när ska jag införskaffa mitt par svarta stilettklackar? va va va? Sådana klassiska skönheter är det enda ja skulle kunnat frysa på vintern bara för att få bära. kärlek kärlek kärlek.

Snyltat bilden från shopaholic ---> http://darlingno1.blogg.se/ <----

image88


För att inte förlora perspektiv så måste jag tillägga att jag även älskar annat än materiella ting. great.

Puss!

Rump-shake!

LIVET ÄR GÖÖR ROLIGT!

Kom igen nu everybody å skaka rumpan till "bailando"! De e la gött elle?!

image87

duuktig ponke!

Varit på djursjukhuset och vaccinerat lillen, 2,5 månader senare än planerat men ingen skada skedd för det. Han är så duktig den lilla plutten, lugn tyst och gosig medan alla andra hundarna i väntrummet skriker å far runt. Min duktiga ponke! Nu skall jag bara fixa tid till citykliniken för min hy, dock är det så att jag inbillat mig att den är på bättringsväg idag, fastän det ser typ likadant ut som innan. Är det för att jag är på bättre humör idag allmänt? Borde boka tid endå, går ju alltid att avboka om troll-fén av någon anledning skulle förvandla min hy till perfekt innan dess..

Jackan beställdes idag, fick spel på mina nojjor och bara bokade. Blev lite peppad av Maddes komentering att det alltid går att sicka tillbaka den om den inte skulle falla i smaken..Men det kostar lixom att göra det, och det är jag inte sugen på, men  jag vill ju ha en sån jacka så hoppas för man att den är till  behag live :)

Nu är det snabba puckar att skriva, datorn stänger av sig själv med jämna mellanrum här..när man minst anar det!

Skall snart ränna rundor och leta efter en bamsehalsduk, vantar och strump-pants.

Sääs!

Ska Markoolio få gräva guld i usa?

Vet ni vad jag ångrar? Att jag inte följde med min pappa och välkomnade det svenska fotbollslandslaget hem när dom tog brons i VM. Jag ville hellre vara på 4H gården. Nu när jag gick hem från affären lyssnade jag på "När vi gräver guld i USA" och fick värsta nostalgifebern. Tänk så mycket bättre VM-låtarna var förr.. nu för tiden är det tydligen Markoolio och sånna muppar som skall sjunga Sverige till guld.

Nu ere sex and the city-time, känner mig kass idag.. om Jennie smittat mig med sin onödiga halsfluss byter jag liv med noga utvald person! Adjö!

image85


Var e latten? Luu?

Gjorde en bamsekopp med take away-cappuccino innan promenaden mot stan, ställde den på bordet och gick. Why am I keep doing that? Alltid ska jag plocka upp saker jag måste ha med mig ut, lägga ner dom direkt och gå. Det kan verkligen handla om viktiga saker som presenter och dylikt. Skärpning i hjärnkontoret!

Sitter fortfarande med fingret på beställ-knappen för den där jackan.. Känns som ett kap då jag spanat efter skinn-imitation jackor i ett år nu.. men jag tvekar alltid för köp via internet, jag vill prova saker femtioelva gånger. kanske bara bäst att trycka på trams-knappen för att bevisa för moi self att jorden inte går under om jag beställer..

Kärleksförklaring: islatte från Emmi´s. Will you marry me?


Tönt-trion!(L)

image84
Har en jevla huvudverk.. inte mkt kaffe idag...kan det bero på det? är jag fysiskt beroende av koffein nu?

I (L) höst!

Tydligen skall man inte få träna idag heller, för när träningsväskan var packad och humöret på topp NÄ för då ska gymkortet vara borta. Jaha? Undra hur länge det planerar att vara iväg, för det nalkas träningspanik snart..

Med en drastisk plan-ändring skall jag och lill-vovvsen gå en bauta promenad i stan, köpa lite latte och hoppa i löv.  Guu så mysigt! Måste köpa en übermüsig mössa och vantar med! Nu blev alldles lyrisk! Min höst skall bli alldles.. alldeles.. underbar!

image81

Klickar snart hem denna skinnimitation-jackan från Halens. Någon som har den? Utvärdering?

image82


Pusselikram!


Lets get junky!

Kom igen alla! Junka ner er! Pryda små pluttesnutte outfits- iväg! Ta på er va fasen ni vill, är det fult så vira ett skärp runt och putta på ett par brillor, voila! Fulast är snyggast! Faktiskt! Hejja mary-kate!
image78
Inte för att Nicole Richie på något vis är fulast... Tycker dock hon kan äta några chokladbollar till (likaså kan Mary-kate ovan). Jag efterlyser denna halsduk/sjal. jag efterlyser även tjocka yllestrumpyxor i svart resp. vitt. Tips!

image79Nicole får ju för fasen Paris att se mullig ut. Jösses vart är världen påväg?

image80


fundelerar

(Hmm.. ändrat inlägget..) Om du undgått att läsa "Liv"s blogg om cancern så gör det nu. Ganska facinerande och berörande fastän det inte verkar stämma alls. Jag har iaf fått mig en tankeställare, och funderat mkt idag. Blivit berörd som ur en bok ungefär. Sen att det kan tyckas vara helt åt vettet att "luras" med ett sådan ämne är en annan femma..
Kan slå vad om att femtioelva bloggare skriver om "Liv" nu, men det verkar ju vara en debatt personen bakom bloggen har velat åstakomma.

Nu skall jag lägga patians.. och NEJ jag tänker inte sluta. tänker aldrig bota min abstinens. jag trivs med mitt beroende. sådeså.Min mamma är maktgalen och jag är hüngrig!


sluta plugga!

Mille gillar inte när matte pluggar... slår sig ner i lung och ro på boken. som en tyst protest.

image75 image76
image77

SÖTNÖT!

skaffade firefox nyss (tack Martin).. NU GÅR DET ATT LÄGGA IN BILDER! suuugen!

Tööötta på denna geten (..?) Hur söt är jag??!! Vem hänger med mig och skaffar en get-unge imorron?image74

Kändis-härmisar!


Sjukast!
En sida proppad med kändis-look-alikes. Angelina Jolie är överlik!

---> kolla här!

Någon som vet en bra spel-beroende klinik? jag måste få hjälp med att sluta lägga patians på datorn..

 


Höst-revolution!!

Jag har nu bestämt mig för att inte falla ner i en möglig höst-depression! Gud så trist!! Nä jag ska hoppa i löv, vandra runt i mysiga alldeles för stora tjocktröjor, dansa hela natten lång, dricka en massa latte, plugga, träna som tusan, gå långa promenader, steka pannkakor, äta massa pastasallad och prata med en massa roligt folk! Who´s with me??

Sean Kingston vs. Ben E. King

Det är också läckert att man inte kan lägga upp bilder på bloggen för då ska tydligen hela datorn frysa till is.
Om ni inte redan lyckats få fatt i mixen på Beautiful girls så tycker jag nu skall ragga hem den genast

Sean Kingston - Beautiful Girl (DJ Rob Dinero Stand By Me Remix)
Här e hela filen, så spring nu och ladda ner den.annars hade jag nöjt mig med ett par svarta stilettpumps med tio mils klack och jordens spetsigaste tå.

Amen

Vad är ditt glädje-vacuum?

Det finns lite handlingar människor utför helt utan baktanke/syfte. Den allmäna strävan efter bekräftelse har aldrig varit större känns det som, vilket gör det flesta handlingar onödigt själviska. Det är just därför det är så otroligt underbart att ha en vovve som man kan lägga all osjälvisk fokus på utan att behöva något konkret tillbaka. Att gå ut i parken har ingen baktanke eller innebär att man får en massa komplimanger om vilken bra matte man är åt sin hund, utan bara att vovven är glad och mår bra. För det är det som räknas. Idag skiner solen och allt känns allmänt underbart, och mitt humör som inte varit på topp över huvudtaget gjorde mig tillslut vansinnig och jag tog på mig gympaskorna och ett leende och skutta ut i parken med lillen och sprang rundor som tokar. Han var överlycklig och så även jag.

Kanske kan det faktum att jag skriver detta inlägg tolkas som en strävan efter bekräftelse, men det jag försöker få fram är att folk borde försöka finna något konkret att lägga fokusen på, ett eget glädje-vacuum där dom kan finna sin egen ro. Hade jag inte haft min lillvovve Mille hade fortfarande suttit med persiennerna nere med fettigt hår och tänkt dåliga tankar. Utan att säga ett ord har han hjälpt mig ur situationer där jag fokuserat på fel saker.

Han är mitt glädje-vacuum.


känslomässigt kaos

Har lärt mig att det inte går att skriva om alltför personliga tankar/händelser på bloggen då jag har en mamma som gärna ringer hela släkten och gapar =) dessutom kanske jag faktiskt har en del släktisar som rentav läser bloggen direkt, utan mellanhänder. Ibland har jag dock bara lust att skriva rakt av vad som försiggår i mitt huvud, men då vet jag att de blir liv i luckan där hemma. Bara denna rubriken kommer ge mig ett telefonsamtal från mamma om 5 min haha. Eller hela detta inlägget kommer ge mig ett telefonsamtal om 5 min där förklaringar krävs.

Jag har utvecklat ett beroende av att lägga patians på datorn. Eller harpan som det så vackert heter (why?).
Kanske nån form av metod för att hålla hjärnaktiviteten i styr. Var ganska kul inatt när jag varit på coctailparty och skulle vara hemma i 2 timmar innan utgången, och helt plötsligt fick för mig att jag var tvungen att lägga panik-patians. Sen fick jag även anfall och skulle helt plötsligt ha kjol på mig och kastade mig in i duchen för att raka benen i all onykterhet. Varning.

Hur jag mår idag? Greeeit.

Lugnet efter stormen

Nu har den stora virvelvinden i form av 5 timmarstenta dragit förbi och jag kan med största självsäkerhet säga att jag klarade mig ur den levande. vet inte alls hur det gick, frågorna bestod mest av situationer vi skulle lösa/diskutera/konstatera.. vilket sällan brukar ha ett givet svar. SNÄLLA Ödet, kan jag inte få klara den här tentan? Jag som pluggade så mööcket!

Efter en veckas dedikerande till alla former av mänskliga rättigheter, familjen konstant runt mig och seriöshet har jag gjort en u-turn och ligger i min ensamhet hemma och äter flottiga saker, kollar på Vänner och läser Bild Extra!
Jäkla Nice! Snart jobb.. adjö!


(OBS! jag behövde inte tvångströja imorse..)


Lugnet före stormen

Imorgon äger 5 timmars-tentan rum. Jag är otroligt lugn och har pluggat i många dagar nu. Kommer få panik-frispel och behöva tvångströja imorgon när vi entrar tentasalen. men det är ett helt annat blogginlägg...

Nu skall jag repetera lite smådetaljer och sen få mig en lång nattsömn (och förtränga ur mitt sinne att Heroes går på TV nu, precis jättenu när jag jätteinte hinner se det).

Puss iaf!

Hy ala skabbanfall

Min hy har tydligen börjat likna nått som skulle kunna platsa i någon form av Gremlins-film eller i dokumentär-serien "Outsiders". Fattar inte vad det är som pågår, men jag kastade mig in på Apoteket idag och adopterade med mig hem Vichys Normaderm och en Vichy ansiktsrengöring. Kostade skjortan, men vill man vara fin får man betala en jävla massa pengar.. Eller i mitt fall handlar det inte om att vara fin, utan snarare om att se ut som en vanlig homo sapiens... utan att skräma andra homo sapiens till vettet.

Stackars folk som måste titta på mig just nu. Överväger ekonomisk kompensering.

(För er som undrar hur jag tog mig hem med alla buntar paper, så kan jag medela att jag inte bara tog mig hem utan faktiskt kånkade på möget hela vägen till HM å raggade upp en ny skolväska. Duktig polle!)

Solong!

Hjälp mig bära?

Sitter i it-supporten i skolan.. 100 kr fattigare efter påfyllnad av utskrifter. Skriver ut convention efter convention, det tar aldrig slut! Alltså verkligen. En endaste är på 50 sidor, jaha jaja jag ska tydligen behöva anställa en body builder som kan bära hem alla mina buntar med papper åt mig. Snälla Mr. Öde, låt alla dessa sidor åt minstone vara intressanta att läsa hela natten sedan. Sömn är överskattat. Espresso House kommer tjäna multum på mig imorgonbitti..

Gråter ni också till transformers?

Snart skall BK ha personalfest.. känns inte helt moraliskt rätt att delta i aktiviteter som dom står för ekonomiskt när jag inte jobbat ett pass sedan...Maj? Men jag saknar alla pluttar!! Här är en bild från Isabellas och Sebbes bröllop(sfest) i Augusti:

image73

Brossan satt och kollade på Transformers för någon dag sedan, jag som velat se den mäktigt länge nu (ja faktiskt) slog mig ner..en stund innan scenen där Bumblebee tas till fånga. Gissa vem som blev blöt i ögat 5 min senare..

Nu är det dax att ta tåget till Malmoe och ragga upp utskrifter på it-supporten i skolan och printa ut 496 tusen sidor om The Geneva Conventions från -49 och -77, kul va? Vill faktiskt även ragga upp en skolväska.. min stora vita säck lämpar sig ej för böcker och block, utan mer för övernattning och situationer där alla mina saker kan ligga i en enda salig röra i väskan. Vill ha en praktiskt väska i hårdare material..synd att sådana väskor oftast är mindre snygga.. I like säck-modeller och bag-modeller. Men men, what to do.

Sörplat kaffe alldeles för länge nu, ge dej iväg till tåget kvinna! AJÖ BONITAS! (och Bonitos kanske?)

hello life!

Med ironin utkastad genom fönstret så kan jag säga att jag mår great! Pluggar något jag älskar, så alla långa timmar med "basic documents on human rights" med en tjocklek på 5 mil och en bauta latte är piece of cake. Känns om denna kursen är på ett helt annat plan än imer-kurserna.. hade det inte varit så klyddigt hade jag bytt program. På tal om det inte alls, så har min mamms skaffat blogg igen metrobloggen.se/ninna, kolla vettja! En mycket bright kvinna. Befinner mig hos henne i Lund nu, i plugg samt umgängessyfte. Förtillfället har vi båda intagit rollerna som extrema studar och sitter och läser/skriver frenetiskt i varsett rum. Ibland vill mamma ha synonymer på ord, och vi kan sitta och bolla med ideer en stund innan vi ger upp..men idag gav hon mig ett ord vid namn spektrum ??. Jag måste erkänna att jag inte har en aning om vad det betyder över huvudtaget.. Funderade en stund över omjag skulle låssas fundera en stund över en synonym..eller säga direkt att jag inte hade en aning om ordets innebörd alls.. Ärlighet vinner i längden har jag hört, så jag fick ju köra på det.

Igår såg vi filmen Nina Frisk. Ninq var skitsnygg, mesig och kunde inte agera över huvudtaget. Varken agera, reagera eller formulera. Ninas mamma var störd på alla håll och hade en ännu stördare man som slog på barn och anhalerade öl på löpande band. Ninas bror var lika störd i sin oförmåga att uttrycka sig och reagera som Nina, och Ninas kille som hon blir kär i efter 5 min verkade inte heller frisk. Det här med att hon heter Nina Frisk måste ha någon slags innebörd... Me andra ord så var alla störda. Jag rekomenderar alla att se den faktiskt!

Plugg dax! Arrivederci!


RSS 2.0