McFLY/Avenue/Reemer Live Wembley Arena 27/11-08

Den 27 November 2008 är officiellt den bästa dagen i mitt liv. Den avslutade hela London-grejjen på nått sätt, iomed att vi var tvungna att gå tidigt senaste koncerten. Vi fick veta att vi missat en timme! Mer än halva! Denna London-resan nr 2 var fruktansvärt impulsiv och halvgalen, men det absolut bästa spontana beslutet vi någonsin gjort. När vi åkte hem kändes allt så bra och vi var inte alls ledsna att åka hem som sist, för nu fick vi avslutet.



Vi anlände till Heathrow runt lunch och kände oss lagom stressade då folk stått utanför Wembley sedan tidig morgon. Ville  verkligen hamna långt fram och Wembley är ju inte den lilla arenan.. Vi kutade runt vid tunnelbanorna och tågen, hamnade på fel pga knasig tunnelbanepersonal och fick åka tillbaka sen när vi satt på rätt tunnelbanelinje krånglade tunnelbane tåget och vi fick ungefär 14 hjärtattacker påväg till Wembley..

Väl framme i Wembley-city kutade vi till bussen men missade den, kutade efter till nästa hållplats och missade den där  med.. vilket resulterade i att vi kutade enda till arenan, i ösregn. det var charmigt. vi råkade springa fel och hamnade på Wembley stadium och började nästan gråta av panik. såg skyltar med Wembley arena och rusade ditåt. Blev en jävla massa springande, men vi hittade fram, kastade oss till biljett-uthämtningen och ställde oss i kön. Vi hade biljett nr 264 vilket var helt ok. lång kö, men mkt mellanrum och utspritt folk så vi lugnade oss och paniken släppte. Det var någorlunda varmt och behagligt ute så köande i 4 timmar var noll problem. Kameror filmade kön och det sprang runt galna brittiska små-fans överallt, det var sött.



Efter insläpp fick vi en smula panik igen då det var folk överallt och kö till jackorna och snurrigt. men de flesta hade sittplatser så det var lugnt. När vi kom ner till standing-arean så satt det folk vid scenen och vi satte oss bland dom, och blev sjukt förvånade att det var så långt fram.. kändes inte alls som att alla framför oss i kön att där..



Sen reste sig folk och kastade sig på scenen..då hamnade vi plötsligt svinlångt fram..



Med 5 pers framför oss var vi hur nöjda som hellst.

Avenue var först ut som sist, och Kajsa och jag var nog med exalterade i hela Wembley att se dom. Ingen annan sjöng med, utom dom som vatt på samma konsert innan haha. de va küüül! sötungarna! dom var fruktansvärt duktiga.. likaså Reemer som bjöd på en supershow! Dom är riktiga talanger!!



Avenue:










4 av 5 Avenue-grabbar...synd att Andy fattades, hade varit kul att ha alla på en bild.




Folk svimmade åt höger och vänster.. Fruktansvärt många fick bäras över! 






Reemer:








Vi fick veta att McFlys Radio:Active turne-dvd skulle spelas in på denna konserten och att en live-version video av Do Ya, som skall gå att ladda ner mot nogra kronor som skänks oavkortat till "Children in need" även skulle spelas in där. Vi hamnade längre fram hela tiden, dels för att alla hoppade å tryckte framåt och dels för att alla hela tiden svimmade och lämnade rum haha. Vi hade alltså en inspelnings-kamera  och fotografer i nyllet hela kvällen! Dom körde verkligen en extra bra show, den var utöver allt annat jag någonsin sett förr! Dumt att jag ens försöker förklara i ett inlägg såhär, för inga ord kan förklara hur fantastiskt det var och hur lyckliga vi är som fått uppleva allt detta.

McFLY








Wembley är så stort att det finns en extra-scen i mitten av arenan, en ganska liten. Plötsligt hissades en liten plattform med genomskinlig botten ner där bandet gick upp på och spelade. Det var nått av det häftigaste jag sett på allvar. Plattformen körde sedan över hela stå-publiken ganska lågt och stannade sedan vid den lilla extra scenen där dom körde ett par låtar så att folket som stod fruktansvärt långt ifrån också fick en chans att se dom nära. himmla sjysst!




















Magiskt.





Thanks for the best day of my life. En helt offatbar show som vi kommer ha på DVD. Helt overkligt. Hade kunnat betala trippelt för denna upplevelsen. Det bästa vi nånsin gjort. Tack Kajsa min lilla syster-ängel för att du finns och varit med mig genom båda dessa upplevelserna som ändrat våra liv. Är så glad att vi gjort detta tillsammans, min bästa flicka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0